liekLwpaI4W55fv31F6ivki9tZd0ePDQ.jpg

CitySites розвиває мережу міських сайтів на території України, Білорусії, Литви, Казахстану та інших країн. Портали мережі CitySites покликані бути не лише максимально інформативними, а й цікавими. З цією метою вони надають корисний і практичний контент. Для найбільш актуальних тем створюються окремі спецпроекти і рубрики.

Ми відібрали 20 прикладів цікавих і незвичайних спецтем на різних міських сайтах CitySites.

Україна

1. «Перевірено на Собі»

Журналіст Роман Бойко створює репортажі про ситуації або події, в яких взяв участь особисто. Вони стосуються повсякденних питань, знайомих кожному жителю міста Хмельницького.

2. «Добрі новини»

У рубриці публікуються новини про життя міста Словник, що свідчать про позитивні тенденції. Такі новини піднімають настрій, формують доброзичливе ставлення.

3. «Важливо про здоров'я»

У розділі сайту Ужгорода зібрані новини з галузі охорони здоров'я на важливі теми, що торкаються жителів міста. Вчасно оприлюднена інформація не тільки допомагає вжити заходів обережності, але і може врятувати життя.

4. «Топ від 057»

Специфічна рубрика, де подаються топові рейтинги з різних питань, цікавим жителям Харкова. Завдяки вже виконаній аналітичній роботі журналістів, користувач економить час на пошук і сортування інформації.

5. «Бетонні джунглі»

Незвичайна назва відноситься до новин на тему будівництва і архітектури в столиці України. Питання забудови Києва – одне з найбільш нагальних і проблемних для жителів міста.

6. «Коротко і по темі»

Статті рубрики короткі і стосуються основних подій в житті Києва. Завдяки цьому, користувач витрачає мінімальну кількість часу, щоб бути в курсі того, що відбувається в місті.

7. «Старий новий Дніпро»

Спецрубрика подає матеріали про історичні місцевості міста Дніпра, пов'язані з відомими особистостями чи подіями. У статтях розповідаються знаменні факти, що змінилося і як виглядає ця місцевість в наші дні.

8. «Кава з депутатом»

Захоплюючий спецпроект сайту Львова із спілкування з місцевими депутатами на актуальні для жителів міста теми. У неформальній обстановці у народних обранців вдається дізнатися корисні факти.

9. «Петиції»

Спеціалізація рубрики – оголошення колективних пропозицій і прохань жителів Львова, що адресовані муніципальній владі. Ці петиції мають відношення до різних напрямів щодо поліпшення рівня і комфорту життя львів'ян.

10. «Розслідування 0629»

У розділі наведені підсумки розслідувань журналістів Маріуполя з тих сфер життя міста, де задіяні великі гроші. Статті об'ємні, з численними фактами, фото- і відеоматеріалами.

11. «Екологія SOS»

Вдалий приклад спецпроекту на актуальну, життєво важливу тему для жителів міста. У рубриці висвітлюються новини про екологічну ситуацію в Маріуполі, одну з найгірших в країні.

12. «Надихаючі історії запорожців, які відкрили свій бізнес»

Назва рубрики говорить сама за себе. У ній публікуються статті про успішних підприємців Запоріжжя. Історії діючих підприємств малого і середнього розміру можуть стати прикладами для натхнення початківців бізнесменів.

13. «Тест-драйв запорізьких закладів громадського харчування»

У розділі зібрані огляди ресторанів і кафе Запоріжжя. Статті барвисті та інформативні, тексти супроводжуються великою кількістю фотографій.

Білорусь

14. «Розшук в Гродно»

Промовиста назва рубрики сайту Гродно допомагає зрозуміти її спеціалізацію. Тут публікуються новини про розшукуваних злочинців і зниклих людей міста.

Казахстан

15. «Куди сходити»

Спецпроект сайту Алмати відноситься до теми дозвілля і розваг. У рубриці зібрано різні анонси, де житель і гість міста може відпочити, куди піти, щоб цікаво провести час цього місяця.

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти зараз!