q7y3i1J7HcLIUmAeGsdTpZvnTEfM3v24.jpg

Навчання - ключовий момент при покупці франшизи. Незалежно від досвіду і знань франчайзі, йому необхідна інформація про те, як влаштована робота сайту, і як дати необхідні знання та навички своїм працівникам.

Саме тому CitySites створили онлайн університет з величезною базою знань для партнерів, менеджерів і журналістів.

Єдина платформа теоретичної складової, практичних уроків, вебінарів, навчальних відео, кейсів і тестових завдань спрямована на те, щоб максимально швидко і просто отримати інформацію як на старті проекту, так і впродовж всього періоду роботи.

Наш університет відкритий 24 години 7 днів на тиждень. З його допомогою досить легко навчати менеджерів з продажу з мінімальними витратами часу і без відриву від робочого процесу. Тут зібрані всі корисні документи, а кращі співробітники з різних сайтів діляться досвідом, наводять реальні кейси.

Навчальні відео - тільки від професіоналів у своїй сфері, тих, хто перевірив всі нюанси роботи на своєму досвіді.

Структура університету

Модуль для партнерів

Це великий блок інформації про те, з чого почати роботу і як її ефективно будувати в майбутньому. Особливу увагу приділено пошуку і навчанню персоналу. Складається з декількох розділів:

  • Відмінно працюючі приклади нативної реклами, чек-лист по щоденній роботі з соціальними мережами і багато всього іншого.
  • Інструкції для керівника по налагодженню системи роботи, управління продажами, посадові інструкції для персоналу.
  • Відеоуроки по роботі з адміністративною панеллю сайту, а також корисні документи, інструкції та відповіді на часто виникаючі питання (FAQ).
  • Організаційні питання: починаючи від розрахунку витрат на відкриття офісу, зразкових розмірів і схем розміщення меблів, і закінчуючи критеріями оцінки роботи менеджерів і журналістів (як виплачувати заробітну плату по KPI.)
  • Великий навчальний комплекс по роботі з персоналом (як знайти співробітників, як провести співбесіду, як навчити, як перевірити KPI і т.д.)
  • Приклади комерційних пропозицій від партнерів.

Модуль для журналістів

Включає в себе навчальні матеріали про те, як писати новини небанально і цікаво, приблизні теми стрічки подій, а також особливості їх подачі в великих містах і містах з маленьким населенням.

Модуль для менеджерів

Найбільш комплексний курс, що передбачає можливість повністю самостійного навчання і здачі тестів за результатами отриманих знань. Містить ряд важливих тем:

  • Корисні документи - зразки договорів, правила етики ділового спілкування і т. д.
  • Інтернет-реклама: її види та особливості.
  • Знайомство з сайтом: теорія, тренінги, основні моменти роботи сайту зсередини.
  • Опис рекламних послуг.
  • Дзвінки клієнтам і робота з запереченнями.
  • Книга для менеджерів - найважливіший документ, де зібрані всі тонкощі роботи, розглянуті спірні моменти і методи їх вирішення.

Щотижня в університеті оновлюються модулі, додаються нові відео та кейси від партнерів. Досить лише регулярно відстежувати новини в наших соціальних мережах (спільнотах Facebook, Google+, Twitter), і ви завжди будете в курсі подій.

Партнери часто задають питання і обговорюють різні моменти роботи за допомогою соціальних мереж. Керівництво CitySites завжди відкрито до комунікації.

Є архів вебінарів з найрізноманітніших тем, що стосуються роботи по франшизі. За результатами навчання передбачено тестування персоналу. А будь-які проблемні питання завжди можна обговорити на форумі або в закритій групі в соціальних мережах для партнерів.

Компанія CitySites постаралася зробити максимально зручне і корисне рішення для навчання наших партнерів в будь-якій точці світу. Доступ в онлайн університет CitySites ви отримуєте відразу ж при покупці франшизи.

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти зараз!