hQ7m7h3luFee-WpeUQGOE1B3wF3rJHii.jpg

CitySites - це сучасний міський сайт і мобільний додаток. Наш готовий бізнес побудований на продажу реклами в Інтернеті на сайті вашого міста. У цій збірці статей ми спробували розглянути основні моменти роботи по франшизі CitySites і відповісти на найчастіші питання, що задають:

  • Що являє собою платформа міського сайту?
  • З чого почати роботу по франшизі CitySites?
  • Як заробити на сайті міста?
  • Як стати партнером, якщо не вистачає інвестицій?

Про це та багато іншого читайте в нашому циклі "CitySites - партнерам: все, що ви хотіли дізнатися про франшизу сайту міста".

Кити CitySites

Як заробити на сайті і мобільному додатку міста?

Будь-який сайт може приносити прибуток. Більше або менше - залежить від моделі заробітку, чи продається реклама цілеспрямовано, скільки сайт має відвідувачів і т. д. Міські сайти від CitySites отримують прибуток за рахунок розміщення реклами. Є 11 способів заробити на продажу реклами.

Огляд можливостей міської платформи CitySites

Щоб отримати багато відвідувачів на сайт, потрібно думати про три речі: про якість контенту, як багато людей можуть його побачити і наскільки зручно цей контент переглядати.

Ми вже вирішили два завдання з трьох:

  • платформа CitySites робить споживання контенту зручним як з комп'ютера, так і зі смартфона;
  • платформа CitySites створена таким чином, щоб максимально збільшити кількість переглядів вашого контенту, навіть за межами сайту та мобільного додатка.

Особливості журналістської роботи в CitySites

В першу чергу, міський сайт - це ЗМІ. Писати актуальні новини - не така проста задача. А динамічна і цікава новинна стрічка - запорука високої відвідуваності сайту. Хороший журналіст - той, який добув інформацію особисто, побував безпосередньо на місці події або поспілкувався з першоджерелом. З-під пера цього журналіста вийде справжній авторський матеріал, персоналізований і цікавий читачеві.

З чого почати роботу по франшизі CitySites

Чи варто починати партнерство, якщо є сильний конкурент?

Початок свого бізнесу завжди пов'язане з ризиками. Одним з найбільш гострих моментів є конкуренція в галузі. Чи так небезпечна конкуренція, і які вигоди можна з неї витягти при відкритті міського сайту?

Як стати партнером, якщо не вистачає інвестицій?

Задумавши відкрити свою справу, багато хто стикається з проблемою дефіциту капіталу. Якщо ваш бізнес-план бездоганний і продуманий до дрібниць, ви точно знаєте, про яку суму нестачі коштів йде мова.

У разі покупки франшизи ви з більшою точністю можете оцінити орієнтовну суму витрат на початковому етапі. Реалізувати свою ідею і стати партнером можна не тільки за рахунок власних накопичень. Існує ще кілька методів пошуку необхідних інвестицій.

Як працює міський сайт зсередини?

Отже, ви стали партнером франчайзингової мережі міських сайтів CitySites. Після підписання договору ви отримуєте особистого куратора (який буде консультувати з усіх питань ведення бізнесу), пакет навчальних матеріалів, доступ в онлайн університет і безпосередньо сам інформаційний ресурс (сайт міста та мобільні додатки).

Для того щоб почати роботу, вам необхідно укомплектувати штат співробітників і організувати роботу офісу. Як це зробити, працюючи по франшизі CitySites, ми розповімо в цьому матеріалі.

Навчання та підтримка

Як ми підтримуємо наших партнерів

Одним з ключових переваг покупки франшизи CitySites є отримання підтримки від франчайзера на всіх етапах співпраці. Починаючи роботу, наші франчайзі можуть бути впевнені, що в будь-який момент зможуть отримати необхідну інформацію або допомогу.

Всі франчайзингові пакети включають в себе технічну підтримку і постійне консультування з питань ведення бізнесу.

Система навчання: введення в онлайн університет CitySites

Навчання - ключовий момент при покупці франшизи. Незалежно від досвіду і знань франчайзі, йому необхідна інформація про те, як влаштована робота сайту, і як дати необхідні знання та навички своїм співробітникам.

Саме тому CitySites створили онлайн університет з величезною базою знань для партнерів, менеджерів і журналістів. Це єдина платформа теоретичної складової, практичних уроків, вебінарів, навчальних відео, кейсів і тестових завдань, основна мета якої - максимально швидко і просто отримати інформацію як на старті проекту, так і впродовж всього періоду роботи.

Юридичні подробиці партнерства

Починається робота по франшизі CitySites з моменту укладення договору між партнерами. Які основні умови угоди? В чому полягають обов'язки покупця і продавця франшизи? Про це можна дізнатися з нашого матеріалу.

Та інше...

Якщо у вас залишилися питання, їх можна задати вашому менеджеру по франчайзингу CitySites або пошукати в списку поширених запитань (FAQ):

Бонуси

Зараз інтереси багатьох бізнесменів переміщаються в сферу інтернет медіа, як найбільш динамічний інформаційний майданчик. Крім ряду очевидних переваг новинного порталу, власник сайту міста отримує кілька приємних бонусів. Розглянемо ці плюси на прикладі покупки франшизи CitySites.

Будемо раді бачити вас в числі партнерів мережі CitySites!

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти прямо зараз!