rIAY17RS3pIUfzFcGNIvvYpAo_pZfhM_.jpg

Про пасивний дохід, бізнес, який робить себе сам, мріє, мабуть, кожен підприємець. Уже зараз в Китаї існують фабрики, людську працю на яких замінили роботами, здатними працювати без вихідних, відпусток, і обідньої перерви. Їм навіть освітлення не потрібно. І хоча для більшості подібні інновації залишаються далеким майбутнім, вже зараз є ніші, які повністю автоматизовані, і практично не потребують залучення додаткових співробітників.

Торгівля

Інтернет-магазин не потребує приміщення і штату продавців-консультантів. Асортимент рекламують динамічні банери, а сам магазин – налаштована контекстна рекламна компанія. Якщо клієнтові потрібна консультація – чат бот, використовуючи спеціальні алгоритми і скрипти, професійно відповість на всі питання, і надасть всю необхідну інформацію про товари, послуги та акції. Автоматична форма замовлення не тільки оформить покупку, але і збере для вас всі необхідні дані, включаючи контактний телефон, месенджери та e-mail. Саме використовуючи їх, сервіс розсилки відправить лист, смс або голосове повідомлення, в яких привітає з днем народження, розповість про нове надходження товару, сповістить про розпродаж чи персональну пропозицію.

Інфо-бізнес

Продаж навчальних курсів та інформаційних продуктів теж поставлено на потік. Наговоріть текст на диктофон, а комп'ютерна програма оформить його в статтю або главу книги, попутно виправляючи помилки, і розставляючи розділові знаки. В декілька кліків текстовий документ стане pdf-виданням, з якісними ілюстраціями і вбудованими гіперпосиланнями. Програми здатні перевіряти тестові домашні завдання не гірше самого викладача. Автоматичні тунелі продажів проведуть потенційного клієнта від знайомства з вашим УТП до покупки, попутно підігріваючи його інтерес і продаючи супутні пропозиції.

ЗМІ і блогінг

В даний час вже існують механізми збору комп'ютерними програмами гарячих новин в різних областях і сферах, тому перспектива заміни копірайтерів і журналістів автоматами в найближчому майбутньому більш ніж реальна. Автопостінг можна налаштувати на будь-який часовий період, а за допомогою синхронізації кроспостінг розмножить матеріал, і опублікує його відразу у всіх соціальних мережах. Вам залишиться укладати договори на розміщення реклами, і знімати вершки.

Уже в 2019 році можуть зникнути через непотрібність і багато оффлайн професій. Частково роботу банківських службовців вже взяли на себе банкомати, а термінали «навчилися» приймати комунальні платежі і погашення за кредитами. Незабаром розумні машини зможуть схвалювати або відхиляти кредити і мікропозики, і тоді банківську сферу чекають масові скорочення.

Система супермаркетів скасувала продавців. Тепер приходить черга касирів, адже вже зараз в деяких великих містах з'являються автоматичні каси. Покупець сам сканує штрих код, підносячи товар до спеціального апарата, і оплачує покупку банківською картою.

Наступні в списку статисти та бухгалтера, а також фінансові аналітики. За розробленими схемами та алгоритмами комп'ютерних програм не складно зібрати необхідну інформаційну базу, проаналізувати і згрупувати.

Але на зміну застарілим, приходять нові спеціальності зі сфери IT, робототехніки та комп'ютерного забезпечення. Так що без роботи люди не залишаться. До того ж не дивлячись на всі переваги і перспективи, що відкриваються автоматизації, багато підприємців не поспішають відмовлятися від людської праці. Адже на відміну від ботів, які працюють шаблонно, люди можуть імпровізувати, діяти креативно, приймати нестандартні рішення, і забезпечувати той самий індивідуальний підхід і якісний сервіс, який часто має визначальне значення при виборі клієнтами товару або послуги.

Читайте також про готовий прибутковий бізнес від CitySites.

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти прямо зараз!