7vGuTvBWynhq5huhP25jI9hfMuwmkZUI.jpg

Мережа міських сайтів CitySites активно використовує соціальні мережі для залучення і розширення аудиторії порталів. У соціальних мережах люди охочіше діляться враженнями, залишають коментарі і відгуки. Один з найпопулярніших інтернет-майданчиків для публікації фотографій і відеороликів – Instagram.

Ми відібрали 10 цікавих і активних Instagram-каналів, які ведуть міські портали мережі CitySites. Їх концепції враховують специфіку цієї соцмережі, де важливу роль відіграють емоції. Канали також залучають підписників самостійно робити фото з життя міст.

1. odessa048_live (Одеса)

Автори сторінки розміщують знімки природи та архітектури Одеси. На фотографіях зображені красиві місця міста, що разом з привітними словами створюють у підписників гарний настрій.

2. 0382.ua (Хмельницький)

Канал публікує матеріали про святкові і офіційні події в Хмельницькому. Носить більше розважальний характер і допомагає жителям міста відволікатися від щоденних рутинних завдань.

3. 0352.ua (Тернопіль)

Тут зібрані позитивні картинки з мотиваційними висловлюваннями і афоризмами. Вони не стосуються звісток з життя Тернополя, але допомагають підписникам перебувати в бадьорому настрої і доброму гуморі.

4. gorod3466 (Нижньовартовськ)

Канал має інформаційно-новинний характер. У стрічці розміщуються вижимки важливих новин Нижньовартовська. Фактично це скорочена новинна стрічка міста, адаптована під формат Instagram.

5. 057ua (Харків)

На Instagram-сторінці з'являються короткі вітання та побажання разом з фотографіями красивих місць Харкова. Сторінка покликана формувати у підписників позитивний настрій і трепетне ставлення до міста.

6. 0552.ua (Херсон)

Автори акаунта публікують пости з часткою гумору, щоб розбавити серйозні новини Херсона. Жартівливі висловлювання підкріплені смішними картинками. Гумор доброзичливий, без сарказму.

7. 0432.ua (Вінниця)

Ще один приклад формування позитивного ставлення до міста через ефектні знімки районів Вінниці. Як би не почався день у жителя міста, при появі в стрічці подібних фото, настрій піднімається.

8. 0372.ua (Чернівці)

Фото задумливого кота або панорамний знімок вулиці Чернівців – на сторінці акаунта багато доброзичливих постів. Всі вони наповнені любов'ю до міста і його жителям.

9. inalmatykz (Алмати)

Автори сторінки розміщують короткі виклади свіжих новин Алмати. Крім них, в стрічці з'являються анонси та звіти заходів, що проходять в місті. Відстежуючи поновлення, підписники залишаються в курсі основних подій.

10. inaktaukz (Актау)

Канал міста Актау з'єднує в собі новинні та інформаційно-розважальні матеріали. Пости виходять на різні теми. Серйозні публікації чергуються з легкими, щоб не перевантажувати підписників інформацією.

Про інші, не менш цікаві, Instagram-канали міст, що входять в мережу CitySites, – Львів і Гродно – ми писали раніше в рубриці «Instagram дня».

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти прямо зараз!