4kEV_IfL_KbqESXEMyvUbx-xSVpZi-tx.jpg

Завдяки нашому блогу ви знайомі з популярними ідеями для осіннього корпоративу. У цій статті ми розповімо про 10 найцікавіших, незвичайних і креативних ідей літнього корпоративу. Це будуть цікаві способи відпочити великою компанією в 100 і більше осіб. Також є ряд ідей для корпоративу невеликої фірми, штат співробітників якої досягає 5-10 чоловік.

Тематичне свято на природі

Це одна з цікавих ідей корпоративу великої компанії. Ви можете написати сценарій самі або замовити його в одному з івент-агентств. Це може бути історична реконструкція, вечірка в стилі будь-якого фільму, тематичне свято з використанням нарядів будь-якої епохи, народу. Варіантів сотні.

Дискотека на пляжі

Живете в приморському місті? Або, може, є недалеко інша водойма? Влаштуйте дискотеку на пляжі. Це відмінний варіант для корпоративу великої компанії. Переважно, для людей молодіжного віку. З собою можна взяти не тільки напої, закуски, а й намети. Захід можна завершити зустріччю світанку.

Прогулянка на яхті або річковому трамвайчику

Продовжуючи водну тему, можна згадати про інший вид спільного відпочинку: прогулянка на катері, яхті, річковому трамвайчику. Такі послуги доступні практично у всіх містах, в яких є озеро, річка, море. Ви можете орендувати судно на кілька годин або на весь день. Розміри катерів і яхт можуть бути як для невеликих компаній, так і місткістю 50 і більше осіб.

Спортивні ігри на пляжі

Напевно, більшість людей хоч раз в житті грали в пляжний волейбол та інші спортивні ігри. Ви працюєте в колективі, де більшість співробітників люблять спорт? Влаштуйте корпоратив на пляжі, у вигляді невеликих спортивних змагань. Якщо ж у вашому місті немає пляжу, можна орендувати інший майданчик. Наприклад, футбольне поле.

Відвідування аквапарку

У вашому місті є аквапарк? Відмінно! Це прекрасний варіант корпоративу для будь-якої компанії. Катаючись на водних атракціонах, розслабляючись в басейні і відпочиваючи в барі, ви зможете не тільки чудово відпочити, а й максимально добре взнати нових колег. Адже відпочинок, екстрим і приємна атмосфера сприяють цікавому спілкуванню.

Квест-кімнати

У багатьох містах працюють захоплюючі квест-кімнати, які неймовірно зближують і сприяють прояву командного духу. Це хороший варіант корпоративу для невеликої компанії. Ви можете влаштувати вечір квестів, відвідавши кілька кімнат, розгадуючи складні головоломки і радіючи кожній перемозі команди над організаторами розваги.

Караоке-бар

Де можна відмінно повеселитися і отримати масу позитивних емоцій? Звичайно, в караоке-барі. Це непогана ідея для корпоративу різних компаній. Переважно, не великих. Не важливо, як добре ви знайомі з колегами. Караоке допоможе пізнати кожного. Ви не просто почуєте вміння співати людей, з якими працюєте, не тільки дізнаєтеся їх музичні уподобання, але і відмінно повеселитеся всією компанією.

Прогулянка на конях

Ще одна ідея для невеликої компанії. Якщо ви любите спорт і природу, і хочете провести корпоратив не зовсім звичайно, кінна прогулянка – відмінний варіант. Це досить оригінально. Коней неможливо не любити. Вирішуючи з колегами, як проведете найближчий річний корпоратив, не забудьте про цей варіант.

Картинг

Азарт, швидкість, драйв, дух спортивного суперництва – це картинг. Знову ж таки, цей варіант не підійде для корпоративу великих компаній. Але для маленьких – цілком. Орендуйте трек на кілька годин або навіть на весь день. Отримайте масу емоцій і позитиву. Поспілкуйтеся з колегами в незвичній обстановці.

На повітряній кулі

Цей варіант підійде далеко не для всіх компаній. Але ті, які виберуть саме його, отримають незабутні відчуття. Прогулянка на повітряній кулі – варіант корпоративу для невеликих фірм. Як правило, для 6-8 чоловік. Варто пам'ятати, що захід досить недешевий. Але, як то кажуть, живемо ми лише один раз. Отже, іноді можна і витратитися, щоб провести час дуже незвично і чудово. Головне – не забудьте відеокамеру.

На завершення

Вибирайте будь-який варіант для літнього корпоративу. Ми спробували згадати варіанти для будь-яких компаній: великих і маленьких, для людей з різними уподобаннями і з різним стилем життя. Але що б ви не вибрали, не забудьте взяти з собою гарний настрій. Пам'ятайте: добре працює той, хто добре відпочиває.

Читайте також про готовий бізнес CitySites.

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти прямо зараз!