Z-WM5dos19hG_r71gtHITj0bIQj3Gibw.jpg

Сьогодні хотіли б поділитися з вами ще одним нововведенням, яке ми не так давно встигли впровадити і випробувати в CitySites. Це програма з навчання нових партнерів і підвищення рівня кваліфікації вже існуючих партнерів. В силу динаміки роботи і обсягу інформації, що вивчається під час її проходження, програма отримала назву "Інтенсив".

Це адаптивний дводенний тренінг-курс, програма якого вибудовується під кожного приїжджого партнера в індивідуальному порядку. Відштовхуючись від існуючого досвіду, знань, ресурсів і побажань, програма доносить не стандартний набір інформації і скілів, а усуває саме ті прогалини, які необхідно або дає додаткову інформацію з тих питань, у вирішенні яких потребує партнер. Це безперервне навчання протягом декількох днів, за час яких ми намагаємося сформувати у партнера ядро практично закріплених знань, навколо якого буде накопичуватися досвід, зсередини покажемо роботу нашої бізнес-моделі, дамо можливість її побачити і відчути.

Необхідність цієї програми з'явилася, коли ми стали розуміти, що навіть не дивлячись на те, що система онлайн навчання CitySites вибудувана на досить високому рівні, а кількість текстового матеріалу і корпоративних книг, які ми писали, вкладаючи в них весь наш досвід (книги та інструкції допрацьовуються стабільно раз в два місяці), цього виявляється недостатньо для глобального розуміння роботи з проектом міського сайту. У партнерів досить важко дистанційно сформувати повне розуміння того, як працює весь організм в цілому, немає чіткої картини, побачивши яку, він може вибудовувати і свої процеси роботи копіюючи масштабовану бізнес-модель.

Тепер коротко про програму як про процес. На початковому етапі ми проводимо з партнерами телефонні співбесіди, потім анкетування, планування програми та її обговорення з партнером. Сама ж програма дводенна, яка включає теоретичну начитку, з хвилинним часовим регламентом, практичні заняття, відповіді на питання, тестові завдання, присутність в працюючому філіалі компанії, спілкування з кращими менеджерами, керівниками, редакторами, журналістами, виїзди на зустрічі з клієнтами і на зйомки репортажів, прослуховування дзвінків і найбільш вдалих кейсів. Природно, що весь цей час куратор програми постійно відстежує процес проходження програми, вносить коригування онлайн, займається координуванням. Закінчується програма підбиттям підсумків, відповідями на питання, анкетуванням з відгуками, обговоренням коригувань в роботі партнера і звісно подальшим контролем за їх виконанням.

Курс абсолютно БЕЗКОШТОВНИЙ. Все, що необхідно зробити, це узгодити час приїзду для його проходження. Ця програма буде корисна як новим партнерам, які тільки намагаються вникнути в суть справи, так і тим, у кого вже є досвід роботи з нашою франчайзинговою моделлю.

Звісно, що програма не тільки динамічна, вона дійсно насичена знаннями і досвідом, але вона настільки ж складна наскільки корисна. Ми не даємо незрозумілих нових термінів і непотрібних найскладніших формулювань, повторимося, що ми адаптуємо її індивідуально. Перед тим як партнер приїжджає до нас, ми морально готуємо його до того, що наступні два дні, йому доведеться працювати в режимі нон-стоп. Розробляючи програму ми поставили собі за мету занурити наших франчайзі у внутрішній клімат компанії, щоб їх робота з власним проектом була простою і зрозумілою, а ми за короткий час могли видати їм максимум корисної інформації для продуктивної роботи ..

У наступних статтях ми опишемо конкретні приклади проходження цієї програми з відгуками партнерів і фото, для того, щоб наші читачі так само могли перейнятися атмосферою конструктиву, продуктивності і динаміки "Інтенсив".

r3hl7IXzHfkS2WaZjMKI1v-z9B4A9K-Q.jpg

Читайте також про готовий бізнес CitySites.

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти прямо зараз!