WX9-BGGIgG56v6Cefv-iPQjzLx5uXPGq.jpg

В епоху масового поширення гаджетів ми хочемо отримувати потрібну інформацію якомога швидше та в зручний спосіб. Мобільний додаток міста від CitySites надає таку можливість. Фактично це той же сайт конкретного міста з його повним функціоналом, що встановлюється на смартфон або планшет. Підходить для двох платформ – iOS і Android.

Мобільний додаток від CitySites корисний:

1) жителям міста;

2) туристам і мандрівникам.

Жителю міста

У розпорядженні користувача 11 інформаційних розділів мобільного додатка по конкретному місту. Для зручності опису ми умовно об'єднали ці розділи в чотири групи, враховуючи схожість їх призначення.

1. «Новини»

Це однойменний розділ, завдяки якому користувач стежить за подіями, що відбуваються в місті. Тут зібрані новини різного характеру, як разом, так і по рубриках.

В «Налаштуваннях» є функція установки сповіщення через push-повідомлення про нові і важливі новини, які публікуються. Можна вибрати інтервал автоматичного оновлення новин.

2. «Афіша», «Дозвілля», «Фотозвіти»

Всі три розділи стосуються відпочинку і варіантів проведення вільного часу. У «Афіші» користувач знайде розклад заходів на обрану дату за категоріями: кінотеатри, клуби, концерти, театри, музеї, ресторани, інше.

У «Фотозвіті» розміщені фотографії з окремих заходів і по закладах.

Розділ «Дозвілля» включає візитні картки організацій, які пропонують різні місця, де і як цікаво відпочити. Користувач переглядає організації за видами дозвілля, а в самих рубриках – по рейтингу, найближчому розташуванню, або формує пошуковий запит. Є функція «Зателефонувати».

3. «Підприємства», «Довідкова», «Погода»

Розділ «Підприємства» дозволяє знайти компанію через рядок пошуку або тематичні рубрики і підрубрики (відповідно до спеціалізації). У підрубриках користувач шукає підприємство по рейтингу, найближчій локації або на карті.

«Довідкова» – база даних державних і комунальних установ, розділених на рубрики і райони міста. У двох розділах користувач може напряму подзвонити в обрану організацію.

З розділу "Погода" можна дізнатися погодні умови, температуру повітря, вологість і атмосферний тиск на сьогодні і на тиждень вперед.

4. «Авто», «Нерухомість», «Робота», «Оголошення»

Чотири розділи – це дошки оголошень, де користувач створює свої (на безоплатній та платній основі) або знаходить потрібні. Відрізняються вони тематикою:

  • «Авто» – оголошення з продажу автомобілів;
  • «Нерухомість» – оголошення з продажу/купівлі або оренди квартир і будинків;
  • «Робота» – вакансії і резюме з поділом на сфери діяльності;
  • «Оголошення» – продаж/купівля різних продуктів і послуг за тематичними рубриками.

У всіх розділах присутній опис товарів, фотографії, контактна інформація і функція «Зателефонувати».

Гостю міста

Туристу або мандрівникові, який перший раз відвідав місто, мобільний додаток від CitySites дозволить:

  1. через розділ «Новини» дізнатися про актуальні та надзвичайні події;
  2. в «Афіші» вибрати, куди сходити – кіно, спектакль, концерт, виставка;
  3. в розділі «Дозвілля» підібрати готель, де зупинитися, місця, де смачно поїсти і цікаво відпочити;
  4. в розділі «Підприємства» знайти магазини, торгові центри, служби таксі, аптеки, медичні заклади і т.д .;
  5. в розділі «Довідкова» – держустанови, куди звернутися за допомогою або інформацією.
  6. через розділ «Нерухомість» орендувати квартиру або будинок.

Серед додаткових функцій мобільного додатка, що корисні будь-якому користувачеві, – можливість авторизації через Facebook, Vkotakte і Google+. При бажанні користувач може залишати коментарі в розділах, а також включити/відключити відображення чужих коментарів в новинах.

Мобільний додаток від CitySites враховує потреби користувачів в різному контенті. Його інтерфейс максимально спрощує пошук необхідної інформації. Встановлюйте додаток і будьте в курсі життя міста, де живете або куди приїхали погостювати.

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти прямо зараз!