xipohQH3svHvNOCa1Ws-C6E9x3zZGFGa.jpg

«Серпень потрібно цінувати повільно, як грушевий лікер. Наливати в маленьку чарочку, сьорбати по крапельці, а крізь чарочку дивитися на сонце ... І заклинаю вас, ну не плачте ви на всіх кутах: «Ой, ось і серпень, ось і осінь»

Рей Бредбері

Цінуйте останні дні літа і готуйтеся до початку ... Осінь – початок нового року: хтось йде в садок, хтось в школу, хтось починає нове доросле життя в університеті. Для багатьох корпорацій початок осені – це початок нового фінансового року. У деяких країнах традиційно фінансовий рік починається першого жовтня: саме час ставити цілі, нові плани і підніматися на вершини успіху. Це один із найпродуктивніших періодів в році, адже всі після відпустки, відпочивші і повні сил. Саме зараз можна розбиратися в новому бізнесі і відкрити для себе нові двері. Тільки ось на що звертати увагу?

Згідно з даними АКАР в першому кварталі 2019 року розпочали падати практично всі сегменти ринку реклами, крім онлайн-реклами і Out of Home (зовнішня). При цьому падіння досить вагоме і для деяких сегментів досягло -18% в порівнянні з тим же періодом минулого року. А ось обсяг інтернет-реклами виріс на 18% порівняно з аналогічним періодом. Виходячи з тенденції, зростання даного сегмента буде збільшуватися з кожним роком. Саме тому варто звернути увагу на галузі, пов'язані з онлайн-бізнесом. Варіанти можуть бути різні: інтернет-магазини товарів, страхування, тематичні проекти, розробка ПО і додатків, створення і продаж інфопродуктів, онлайн-радіо, створення соціальної мережі, дошки оголошень, сервіси з підбору турів, онлайн-ЗМІ і ведення міських сайтів.

Бізнес по веденню міського сайту – це простіше, ніж запустити ракету і цікавіше, ніж сидіти на дивані. Вельми вигідне капіталовкладення, і ось чому:

  1. Ти будеш впізнаваним в місті.
  2. Чи зможеш впливати на певні сегменти ринку в рамках міста.
  3. Будеш мати особистий канал реклами і ЗМІ.
  4. Додатковий майданчик для просування твоїх ідей і поточного бізнесу.
  5. Різні способи монетизації за рахунок розміщення інтернет-реклами.
  6. Налагодиш і укріпиш зв'язки з ключовими підприємцями міста.
  7. Необмежені бартерні можливості.
  8. Можливість диверсифікувати ризики.
  9. При грамотному підході, прибуток з такого проекту легко починається від 1000 у.о. в місяць.

По суті, є два варіанти розвитку подій: починати самому «з нуля» або придбати «бізнес під ключ». Відверто кажучи, починати спочатку зараз непросто, особливо тим людям, які ніколи не стикалися з онлайн-бізнесом. Потрібно бути напоготові 24/7, розробити сайт і подбати про постійну технічну підтримку, розробити мобільний додаток, який буде коректно працювати на всіх пристроях, навчити персонал, і найважливіше – захистити себе від "помилок новачка" в цьому бізнесі. Той ще головний біль. Таблеткою від нього стає вже упакований бізнес.

Купуючи готовий бізнес за ті ж гроші, тільки без головного болю, ти отримуєш ряд переваг:

  • Міжнародна мережа міських сайтів CitySites успішно працює в 159 містах 13 країн світу
  • Дводенний курс "Live-інтенсив" в головному офісі компанії, де ми розповімо і покажемо на прикладі роботи нашої філії тонкощі ведення проекту
  • Окупність проекту - 18 місяців (а не два роки працювати в мінус, а потім виходити в нуль)
  • Ти отримуєш сайт + мобільний додаток і перевірену бізнес-модель, упаковану в покрокову інструкцію по роботі і розвитку проекту
  • Ми повністю навчаємо тебе і персонал в онлайн-університеті компанії, де зібрано більш ніж 10-річний досвід роботи наших фахівців і партнерів
  • Кожен отримує постійну підтримку і куратора
  • Ми забезпечуємо постійну технічну підтримку сайту і додатків
  • Надаємо брендовані маркетингові матеріали

Наша команда підтримає тебе, як класний керівник в першому класі. Ми проведемо тебе від початку і до кінця з найвищими оцінками. І в честь цього діє акція!

Акція до 20 вересня 2019 року

Купуючи франшизу до 20 вересня ти отримуєш 15% знижку на вступний платіж, а також унікальний бонус: 2 консультації від керівника партнерського відділу і 1 консультацію від редактора:

  • Перша - спочатку запуску франшизи з найманим керівником;
  • Друга - при побудові відділу продажів (також з керівником франшизи). Тут будуть розглянуті всі особливості роботи, вибору скриптів продажів, контролю роботи менеджерів і т.д .;
  • Третя - робота з редактором від CitySites.

Просто скажи менеджеру компанії CitySites: "Хочу бізнес!" І ми зрозуміємо, що тебе цікавить наша акція, або залиш заявку на нашому сайті, вказавши в коментарі промокод "Хочу бізнес!".

У тебе є ще час подумати, але врахуй, що купуючи франшизу сьогодні, Новий рік ти будеш зустрічати вже зовсім в іншому статусі. Ти матимеш свою унікальну міську аудиторію, тебе будуть знати в обличчя, а рекламодавці захочуть на твій портал. Все це сформує не тільки твій дохід, а й особистий бренд. Зверни увагу сьогодні, купуй завтра і стань успішним до Нового року!

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти прямо зараз!