W68r9Zi-8VWiJN07h-UbdMFH-Qe7KFBJ.jpg

Одною з ключових переваг покупки франшизи CitySites є отримання підтримки від франчайзера на всіх етапах співпраці. Починаючи роботу, наші франчайзі можуть бути впевнені, що в будь-який момент зможуть отримати необхідну інформацію або допомогу.

Все франчайзингові пакети включають в себе технічну підтримку і постійне консультування з питань ведення бізнесу.

Багаторічний досвід роботи компанії CitySites показав, що існує необхідність в різних додаткових послугах, так як не всі покупці володіють достатніми знаннями і ресурсами для повноцінного управління міським порталом. Це стало приводом до розширення пакета підтримки. За додаткову плату партнер може отримати такі послуги, як:

  • редактор стрічки новин;
  • SEO-просування;
  • SMM-просування;
  • розробка індивідуального плану роботи.

Розглянемо ці послуги докладніше.

Куратор проекту

Стаючи партнером, покупець франшизи відразу ж отримує куратора (support manager), який, по суті, є сполучною ланкою між франчайзером і франчайзі. Він супроводжує роботу з моменту підписання договору і протягом усього часу співробітництва, виконуючи функції консультанта, але при цьому оплата його послуг уже включена в роялті.

Support manager займається вирішенням спірних ситуацій, повідомляє про зміни та доповнення, допомагає впроваджувати різні нововведення в роботу, приймає пропозиції франчайзі і виносить їх на розгляд франчайзера. В цілому куратор займається усіма питаннями, які можуть виникнути у партнера під час роботи по франшизі. Це ваш незамінний помічник у розвитку.

Редактор стрічки новин

Ключовий фактор постійного зростання трафіку на сайті міста - цікаві новини. Грамотно складена інформаційна стрічка - це непроста робота для новоспеченої редакції. Для того щоб партнерам було простіше сформувати команду професійних журналістів і наповнити сайт якісним контентом, ми пропонуємо послугу редактора стрічки новин.

Що отримує партнер в рамках цієї послуги:

  • індивідуальне формування вашого редакційного відділу (враховується населення міста, специфіка, кількість існуючих ресурсів);
  • оптимізація навантаження співробітників редакції, розподіл обов'язків;
  • консультування по нормах новин, складання максимально ефективної кількості новин в кожній рубриці;
  • тайм-менеджмент редакції;
  • спільне складання плану новин, враховуючи сезонність, інформаційні переваги вашого міста;
  • формування систем оплати співробітників редакції;
  • щотижневий, щомісячний аналіз стрічки новин (відповідність стандартам брендбуку CitySites, виявлення помилок і їх виправлення);
  • контроль відпрацювання резонансних новин.

Наполегливо рекомендуємо скористатися цією пропозицією хоча б спочатку роботи, коли ви організовуєте процеси. Особливо якщо ви не сильно досвідчені в журналістиці.

SEO-просування

Передбачає розкрутку окремої рубрики на сайті за допомогою SEO-інструментів. SEO - це необхідний набір дій, що виконується фахівцем по оптимізації сайтів, які допоможуть вашому сайту займати більш високі позиції в пошуковій видачі. Наприклад, щоб люди знаходили вас, коли пишуть в Google "Новини Мінська" (такий запит цільової для сайту міста Мінськ).

Ця послуга представлена двома пакетами:

базовий: включає 20 запитів, 30 тис. символів SEO текстів, 10 зовнішніх посилань (статей);

повний: включає 30 запитів, 45 тис. символів SEO текстів, 15 зовнішніх посилань (статей).

Як це працює?

Франчайзі вибирає рубрики, які, на його погляд, необхідно просувати. Фахівці СitySites займаються їх оптимізацією для пошукової видачі з урахуванням специфіки роботи кожного сайту. Коли необхідні показники буде досягнуто (приблизно протягом місяця), партнери зможуть запропонувати рекламодавцям розміщення в цій категорії, показуючи їм реальні результати популярності сторінок і показники високого трафіку.

Просування в соціальних мережах (SMM)

Випускати з уваги SMM - це сьогодні недозволена помилка в роботі медійного ресурсу. Оскільки соціальні мережі - найважливіше джерело трафіку на сайті, то регулярне оновлення інформації на власних сторінках є обов'язковою умовою розвитку міського новинного порталу.

В рамках цієї послуги наші фахівці можуть взяти під свій контроль наповнення контентом ваших сторінок в соціальних мережах. Якісна стрічка дозволить збільшити приплив підписників, а також спростить продаж рекламою послуги - рекламний пост в соцмережах.

Індивідуальний план розвитку

Фахівці CitySites можуть взяти участь в складанні докладного покрокового плану розвитку сайту міста, а також працювати над його регулярним оновленням і курувати виконання завдань. Така послуга передбачена в пакеті Premium, але може бути придбана окремо. Рекомендується новачкам в бізнесі, а також тим, хто запускає сайт в умовах підвищеного ризику (наприклад, якщо ви взяли кредит для інвестування в проект).

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти прямо зараз!