yRLUAisp2ITQCyT4BSD3GVL4zl2O1yzf.jpg

Готовий інтернет бізнес

«Заробляй в Інтернеті», напевно, один з найбільш спамних заголовків, які зараз можна зустріти в мережі. Всьому виною величезна кількість шахраїв, які бажають всіляким способом зробити чужий гаманець тоншим. З іншого боку, ні для кого не секрет що рекламні бюджети онлайн-реклами з року в рік зростають, і значить хтось на цьому заробляє. Так кому вірити?

Сьогодні ми розглянемо приклад готового бізнесу, який створений і розвивається компанією CitySites. Це сайт міста, основним джерелом монетизації якого служить розміщення реклами. Ми позиціонуємо його як вигідний онлайн-бізнес по франшизі.

Чому вигідно купувати готовий бізнес в інтернеті ?

Причин кілька, виділимо основні:

  • Завжди можна поспілкуватися з тими, хто вже робив це раніше
  • Можна прочитати відгуки про компанію
  • Відразу зрозуміло, що потрібно робити
  • Присутні гарантії

Основна думка тут проста: будь-які інвестиції несуть в собі певну частку ризику. У разі, коли Ви можете поспілкуватися з тими, хто вже зробив подібний вибір, можна прийняти більш зважене рішення. Також, не зайвим буде прочитати відгуки про компанію.

Які є варіанти?

Тепер давайте розглянемо, які є пропозиції в ніші готового інтернет-бізнесу.

За своєю суттю, всі вони пропонують одне: монетизацію через розміщення реклами.

Зараз основні веб-продукти, які можна серйозно монетизувати, це веб-сайт і мобільний додаток. Особливо вигідно і правильно використовувати ці два способи одночасно. На момент написання матеріалу (кінець 2016 року), був опублікований звіт компанії Google, в якому вона говорить, що вперше мобільний трафік перевищив десктопний. В майбутньому навіть ранжування для мобільних буде інше. До цього ми повернемося пізніше.

Ринок рясніє безліччю пропозицій по створенню подібних продуктів. У кожного є свої плюси і мінуси. Самостійне створення з нуля коштує дорого, але теоретично дозволяє створити в точності те, що хоче замовник. Чому теоретично, тому що кожен, хто хоч раз стикався з роботою програмістів знає, що непросто донести правильне бачення продукту до розробника. Дедлайни прогорають, і може трапитися так, що на виході сайт або додаток (ось прямо на старті) вже трохи застаріли/неактуальні.

Хто серйозно розуміє ризик, купу зайвих проблем і хоче отримати все і відразу, звертають увагу на готові варіанти для Інтернет-бізнесу. Це франшизи.

Франшиза - це певна угоду між франчайзі (Вами) і франчайзером (компанією). Такий договір дозволяє повністю використовувати бренд компанії (ТМ, фірмові рецепти, техніку і т.д.) в своїх цілях для свого бізнесу.

Франшиза на готовий інтернет-бізнес - зайві проблеми?

Проте, існує думка, що купуючи готовий проект Ви не позбавляєтесь від ризику невдачі. Адже по-перше, з'являється серйозна залежність від інших (репутація, курс розвитку і т.д.), так й ідеї свої на 100% не реалізуєш.

АЛЕ узагальнивши такі недоліки, не варто забувати про переваги: передача чужого досвіду, бізнес-моделі, отримання постійної підтримки. Краще вчитися на чужих помилках, цього нас з дитинства вчили.

Що пропонує CitySites?

Франшиза CitySites - відмінний вибір для тих, хто не готовий втрачати час даремно. Ми пропонуємо створення відразу двох продуктів, об'єднаних в одне ціле: сайт міста + мобільні додатки для iOS і Android. Розвиваючи додатково сторінки міста в соц. мережах, отримуємо єдину екосистему CitySites: користувач бачить Вас, не забуває про Вас, і регулярно Вас читає. Природно, цю аудиторію вже нескладно монетизувати.

Сайт міста - це унікальна платформа, покликана об'єднати містян Онлайн і зібрати всю актуальну міську інформацію разом в одному місці.

Купити інтернет франшизу

Якщо Вас зацікавила можливість придбання готової інтернет-франшизи, залишайте заявку на головній сторінці нашого сайту. Після безкоштовної консультації у Вас не залишиться питань щодо придбання вигідного готового бізнесу в Інтернеті.

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти зараз!