cAfWDvD4o4pd7MOUvz_Oo2G1v6oIx8nN.jpg

Інтернет упевнено прагне зайняти лідируюче місце основного джерела інформації. Телебачення і газети вже на багато кроків позаду в оперативності висвітлення новин.

Саме тому інтереси багатьох бізнесменів переміщаються в сферу інтернет-медіа, як найбільш динамічний інформаційний майданчик. Крім ряду очевидних переваг новинного порталу, власник сайту міста отримує кілька приємних бонусів.

Давайте розглянемо ці плюси на прикладі покупки франшизи CitySites.

Незалежне міське ЗМІ

Більшість ЗМІ лобіюють інтереси чиновників, політиків або бізнесменів. Лише деякі з них існують за рахунок власних коштів і можуть дозволити собі надавати інформацію незалежно. Так чи інакше, ЗМІ в місті - це рупор певних фінансових кіл або політичних сил.

Модель сайту міста, що працює за франшизою CitySites, не передбачає фінансової залежності від кого-небудь, тому що сайт існує за рахунок самоокупності (продажу інтернет-реклами різного типу: розміщення в довіднику підприємств, банерна реклама на сайті, рекламні статті, платні оголошення, платні вакансії та інші).

Завдання відділу продажів - знайти ту кількість клієнтів на придбання реклами, яка необхідна для ефективної роботи і розвитку порталу. Сайт досить швидко виходить на самоокупність за рахунок активної політики збільшення трафіку і продуманого функціоналу його монетизації.

Звичайно, політичну рекламу публікувати можна. Але вона йде з обов'язковою позначкою "політична реклама" і тарифікується за подвійним тарифом.

Особисті зв'язки і співробітництво по бартеру

Джерело доходу сайту міста - продаж реклами, але іноді підприємства і організації не мають у своєму розпорядженні достатні фінанси для покупки рекламного місця. В цьому випадку з ними можна співпрацювати за бартером.

Основні переваги бартеру - обмін взаємовигідними послугами. Наприклад, для офісу можна дістати оргтехніку і меблі, створити сприятливі умови для роботи співробітників: відвідування тренажерного залу, уроки іноземної мови, походи в кіно або тімбілдинги.

Для франчайзі послуги по бартеру надаються практично безкоштовно: розмістити рекламний банер, коли він пустує на сайті, або запропонувати інший вид реклами можна без додаткових витрат для сайту міста.

Важливим фактором успішної співпраці є і встановлення особистих контактів. Корисні знайомства в різних сферах суспільного і соціального життя - приємний бонус для власників сайтів новин.

Вплив на громадську думку

Мережа міських порталів CitySites вже міцно завоювала довіру читачів, як авторитетне джерело інформації. За рахунок великої кількості партнерів кожен новий сайт має більше шансів на досить швидке визнання жителями міста.

Маючи багато постійних читачів, сайт міста без зусиль може організувати або підтримати суспільно корисний захід. І, крім піару, корисних знайомств і поширення необхідної інформації, можна ще й отримати прибуток за рахунок розміщення реклами про даний захід від організаторів або просто зробити добру справу для міста.

Переваги офіційного ЗМІ

При бажанні франчайзі (або в разі вимог законодавства), CitySites допомагає своїм партнерам в реєстрації офіційного ЗМІ. Відповідно до законів, це дає право на отримання інформації (наприклад, про діяльність державних організацій), акредитацію на висвітлення різних подій, використання права на журналістську таємницю.

Підводячи підсумки, відзначимо, що покупка франшизи сайту міста - це не тільки вигідне вкладення в бізнес, що швидко розвивається, але ще й ряд переваг інформаційного ресурсу. Якщо крім прибутку від розміщення реклами, ви переслідуєте ціль мати вплив у місті або донести в маси потрібну інформацію, то вибір франшизи CitySites - оптимальне рішення для бізнесу!

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти зараз!