M-ETyXMyfweKQ_x1KAApHN16E-dEDkaH.jpg

Доброго дня, дорогі читачі! Кожен день, годину і мить всі ми отримуємо тонни інформації в свою свідомість і намагаємося її правильно перетравити. Намагаємося знайти для себе оптимальні варіанти вирішення проблем, кращі способи впоратися зі стресом, максимально вигідні варіанти для заробітку грошей. Сьогодні ми хочемо вам показати, що іноді не потрібно «винаходити велосипед», варто подивитися глибше на те, що оточує, і ви отримаєте максимальну користь без безперервного інформаційного потоку в свою адресу.

Ми хочемо відкрити двері і показати вам перевірений рецепт приготування «успішного бізнесу», який потрібно приправити тільки вашою цілеспрямованістю і креативністю. Не треба додавати нічого зайвого! Отже, страва від шефа «мережі ресторанів CitySites»: франшиза новинного сайту міста. Це повноцінна страва, яка подається гаряченькою і приносить неймовірне задоволення.

Є два основних правила вживання страви:

  • Слідувати «етикету»: купуючи франшизу, ви купуєте і готову інструкцію, правила якої краще не порушувати, бо тоді бажаний результат може змусити довго чекати чи не прийти зовсім. Це і справді як правила етикету, їх можна порушувати, але в пристойне успішне суспільство без них не потрапиш.
  • З'їсти блюдо до кінця, приділивши йому весь свій час і увагу, щоб скуштувати аромат: щоб бізнес дав результат на початковому етапі йому потрібно приділяти 99% Вашого часу. Але зате післясмак .... Буде ще довго переслідувати у вигляді приємних грошових винагород.

Багато хто вже знає, що для успішного ведення бізнесу сьогодні досить тільки смартфона. Саме тому вам буде дана можливість використовувати і міський сайт, і мобільний додаток. Весь бізнес побудований на розміщенні реклами на цих платформах. А самі майданчики не вимагають величезних витрат на своє утримання і мають досить стійкий попит у рекламодавців.

Модель бізнесу

1.Відкриття офісу в місті

2.Підбір персоналу

3.Запуск онлайн ресурсів

4.Актуалізація довідника

5.Робота над унікальним новинним контентом

6.Поступовий розвиток соціальних мереж

7.Заповнення цікавим фото- і відео-контентом

8.Продаж рекламних майданчиків

Що стосується організації і структури, то вона досить проста:

1.Керівник – як правило, це ви. Згодом можна взяти найманого працівника.

2.Редакція. Тут може знаходитися від 1 до 5 співробітників, які будуть генерувати цікавий контент, створювати унікальні проекти і т.д. Їх заробітна плата залежить від кількості і якості опублікованих новин.

3.Відділ продажів. Тут діапазон широкий від 2 до 20 фахівців, які будуть шукати рекламодавців і вести з ними переговори. Їх заробітна плата істотно залежить від кількості залучених рекламодавців і кількості реклами.

Все просто. Всього три інгредієнти, один з яких - ви!

Чому «CitySites» – це так просто?

Ми вже пройшли всі проблеми і надаємо чисту модель бізнесу без підводних каменів. Ми даємо готовий концентрат успіху без домішки невдач, розчарувань і втрат.

  • Сайт буде працювати на наступний день після придбання. Всього 24 години
  • Даємо інструкцію по монетизації сайту з можливістю розміщувати до 10 видів реклами
  • Мережа сайтів поширилася вже на 134 міста в різних країнах, від чого Ви теж зможете мати додатковий прибуток
  • Адаптивна модель бізнесу

В наш «ресторан «CitySites» щодня заходить понад 4,1 мільйонів відвідувачів по всій мережі, ми відкрилися більше 10 років тому і щороку вдосконалюємо свої страви, «ресторан» є в 134 містах.

Читайте також про готовий бізнес CitySites.

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти зараз!