mmuep2VOQmpOcTOKu9z8LKr6VsmikO7Q.jpg

Час – гроші. Ці слова Бенджаміна Франкліна з роками не втратили своєї актуальності. Темп сучасного життя став швидшим, і ціна кожної хвилини зросла. Але технології не стоять на місці. І невеликий смартфон, по суті, став мобільним офісом, що дозволяє займатися бізнесом з будь-якої точки планети.

У цій статті ми зібрали мобільні додатки, які допоможуть зберегти час і підвищать ефективність вашого бізнесу.

1. Планувальник

Завдяки цьому помічникові ваша секретарка ризикує відправитися на пошуки нової роботи. Адже він буде зберігати в пам'яті всі заплановані вами справи, поставлені завдання, геніальні ідеї, що спонтанно виникли; нагадування про важливі події, дні народження друга, і призначеного візиту до дантиста. За допомогою планувальника можна делегувати справи підлеглим, а потім стежити за їх спільною роботою, і контролювати її виконання. А ще він збере для вас статистичні дані, проаналізувавши які ви зможете підвищити свою ефективність.

TickTick від Appest Inc., наприклад, сумісний з 10 платформами, і працює навіть в оффлайн режимі. Розроблено для користувачів Android і iOS пристроїв.

2. Конвертор валют

Забудьте про калькулятор. Цей зручний додаток завжди знає актуальний курс валют, причому не тільки по нац. банку. Він збирає інформацію по всіх банках вашої країни, а також з сотні обмінних пунктів, і миттєво повідомить вам про виниклі коливання. Деякі додатки моніторять ціни на дорогоцінні метали і паливо, відстежують важливі економічні новини.

Наприклад, конвертер від SmartWho знає курс всіх світових валют, і відстежує його в реальному часі. Ідеальний варіант для бізнесменів та туристів. Користувачам iOS-пристроїв підійде додаток Конвертор Валюти від Discover Ukraine LLC.

3. Файлове сховище

Щоб всі документи, файли, фото і відео матеріали завжди були під рукою, зовсім не обов'язково носити їх з собою на електронних носіях. Вони як в сейфі можуть зберігатися в хмарному сховищі. Це набагато зручніше і надійніше, ніж usb і micro sd.

100Gb надає своїм користувачам додаток Degoo. Воно автоматично робить три резервні копії кожного файлу, які можуть зберігатися довічно (версія PRO)! Доступ до них, завдяки синхронізації, можливий з усіх ваших пристроїв. Також не варто забувати про всім відоме сховище Google Drive.

4. Перекладач

До чого техніка дійшла! Зовсім не потрібно бути поліглотом, щоб спілкуватися з іноземцями на їхній рідній мові. Досить встановити на смартфон голосовий перекладач.

NyxCore легко справляється з сотнею іноземних мов. Він переводить цілі фрази, зберігаючи їх зміст. З його допомогою можна перекладати мову в текст, і навпаки - текст в мову. Ведіть переговори, спілкуйтеся в месенджерах, наговорюйте голосові повідомлення.

Любителям iPhone пропонується також велика кількість різних додатків-перекладачів. Наприклад, Говори і Переводь – правда, основний функціонал доступний на платній основі.

5. Програма для читання

Так званий рідер – просто незамінна річ. Переглянути звіт, скористатися словником, погортати податковий кодекс або почитати «Капітал» Маркса можна прямо на екрані свого смартфона. Cool Reader від Vadim Lopatin справляється з усіма поширеними форматами, включаючи FB2: стилі CSS, таблиці, виноски. Дозволяє робити помітки, виділяти важливі фрагменти, користуватися закладками, переглядати ілюстрації. Він навіть може почитати вам вголос.

Користувачам iOS-платформи навіть не потрібно шукати сторонній додаток, адже стандартний додаток Книги є зручною і функціональною читалкою.

6. Віртуальний асистент

Голосовий помічник Аліса від Яндекс в курсі останніх світових подій, знає прогноз погоди, маршрути і розклад міського транспорту. Вона допоможе купити авіаквитки, забронювати номер в готелі, знайти потрібну адресу і відшукати все що завгодно в мережі інтернет. Аліса – це не дурна машина з шаблонними відповідями. Вона здатна підтримувати діалог і імпровізувати: в цьому їй допомагає нейронна мережа. Доступна користувачам Android iOS-пристроїв.

У розділі Бізнес Google.play і Робота AppStore зручні і функціональні додатки знайде для себе дизайнер і блогер, фотограф і власник магазину, бухгалтер і фрілансер. Розробка бізнес плану, облік товарів, 1С бухгалтерія, дизайн логотипів і обробка фотографій, мобільний банкінг, месенджери і багато іншого здатне поміститися всередині вашого смартфона.

Читайте також про готовий бізнес CitySites.

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти зараз!