Z8JFCxJFa7VT7AYdJdIO-1R7ptgSjkvZ.jpg

У вас багато ідей, на реалізацію яких не вистачає часу? Ви ставите собі багато цілей, але не доводьте їх до кінця, кидаєте практично не спробувавши? У цій статті описані прості техніки, використовуючи які ви розвинете терпіння і підсилите мотивацію для досягнення поставлених перед собою цілей. Рекомендуємо спробувати кожну з перерахованих технік протягом 3-5 днів після прочитання і вибрати ту, яка підійде вам більше всього.

Завдання по SMART та їх наслідки

SMART - це сучасний і реально працюючий підхід до постановки цілей з досягненням конкретного результату. SMART - це абревіатура, в перекладі на українську мову її розшифрування означає: Конкретний, Вимірний, Досяжний, Значний, Обмежений у часі. Головне, що необхідно пам'ятати при побудові завдань за цією технологією - у завдання є дедлайн, чітко заданий термін його виконання. Після встановлення дедлайну, необхідно придумати істотний для себе наслідок - що буде, якщо ви не виконаєте завдання. Ця технологія спрацює, тільки якщо наслідок, який ви собі встановили, буде дійсно значимим для вас.

Завжди виконуйте обіцянки

Виконувати обіцянки - це однаково важливо, як перед самим собою, так і в особистому спілкуванні з іншими людьми, на роботі і в бізнесі. Це та якість, за яку вас точно будуть поважати оточуючі. Тримати «своє слово» повинно для вас стати головним пріоритетом. Рекомендуємо, починати з простих речей: поставте собі невелику задачу, яка займе не більше півгодини і виконайте її. Повторюйте це 3-4 рази на день, розвиваючи в собі цю рису.

Щоденне натхнення на роботу

Для виконання будь-яких завдань потрібне натхнення. Як правило, мотивації себе, я обіцяв, я повинен це зробити - не досить для досягнення бажаного результату. Рекомендуємо малювати в голові картинку, образ, що буде, коли я виконаю це завдання. Знаходьте й інші джерела вашого натхнення, це може бути музика, яка вас мотивує, можливо цитати або відео. В даному випадку підійде все, що змусить вас старанніше працювати і виконувати поставлені завдання.

Завершений список справ

Складайте список справ, які вам необхідно виконати. Список на день, тиждень, місяць, рік і обов'язково завершуйте його. Наприклад, візьміть собі за правило, щоранку витрачати 15 хвилин на складання плану на день і аналіз виконання завдань на вчора. Якщо всі завдання, поставлені вчора ви виконали, нагородіть себе - горнятком заварної кави або шоколадним батончиком, а в разі не виконання, навпаки забороніть собі каву або солодке, наприклад, на 1 день. Головне, щоб «нагорода» була значимою для вас. Ця технологія доповнює першу, тому рекомендуємо їх поєднувати.

Відповідь на запитання «Навіщо?»

Складіть для себе список причин, чому ви повинні виконати завдання. Причини формулюйте в коротких фразах, які дійсно мають значення для вас. Згодом можете, роздрукувати даний список і повісити його перед своїм робочим місцем, щоб додатково мотивувати себе у виконанні завдання, якщо будете його відкладати на потім.

Виконуйте завдання в команді

В команді, як правило, працювати легше, ніж самостійно. Працюючи в команді, інші члени команди допомагають вам у вирішенні складних питань. Дивитися на дії інших і беріть їх собі за приклад. Рекомендуємо встановити щоденні або щотижневі цілі в команді і домовитися, що кожен може перевірити виконання завдань іншого.

Сподіваємося, що описані в статті техніки допоможуть вам в роботі і житті, більше ви не кидатимете завдання, не довівши їх до кінця. Бажаємо досягнення цілей і відмінних результатів роботи. Пам'ятайте ви самі будуєте своє майбутнє і тому від того, що ви зробите сьогодні, залежить ваше завтра.

Читайте також про франшизу CitySites.

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти зараз!