s1zOx227DvfSYvmptD5cV0BPdBMp4JCq.jpg

Чи можливо сьогодні просуватися безкоштовно? SMM часто бере багато грошей, сил і енергії у тих, хто це дозволяє. Жодних сумнівів, інвестиції в рекламу вкрай необхідні, однак деякі результати спочатку можна отримувати безкоштовно.

Сьогодні поговоримо про Stories в Інстаграм. На думку одного з відомих спікерів - Майкла Гінжеріча - цей ресурс дає можливість для запуску нового великого проекту з мінімальними витратами. Instagram Stories - це відмінний варіант для стартапів, коли фінансування на рекламу обмежено. Експерт закликає всіх не бояться проводити експерименти в stories, шукати свої варіанти. Багато проектів розвиваються саме завдяки cторіз, і для більшості з них - це знахідка, яку вони відкрили лише зараз. Демографія Instagram сьогодні дуже широка і кожен бізнес може знайти там свою цільову аудиторію. Крім того, рекламні можливості давно вже не поступаються Facebook.

Що показувати в історіях Instagram?

1.Показуйте процес створення продукту (надання послуги)

Більшість клієнтів хотіли б знати, як створюються продукти, які вони купують. Вони хотіли б «піти на виробництва», «побачити упаковку» і «познайомитися з персоналом». Влаштуйте їм екскурсію. Онлайн-екскурсію! Не позбавляйте їх задоволення. За допомогою Stories можна показати це все.

2.Куди ж без спеціальних акцій та пропозицій?

Акції та знижки завжди цікаві людям, особливо з грамотною подачею. Можна ж будь-яку акцію подати під «малиновим» соусом. Так, молода компанія «La П'єц» (доставка піци на дровах) з самого початку своєї роботи показує в сторіз, як вони вітають іменинників, які замовляють акційну піцу на свій день народження. Вітати виїжджає ціла команда з гітарою і кульками. Переконайтеся, що формат, який Ви хочете використовувати цікавий Вашим клієнтам і показуйте це в історії. Показуйте задоволені обличчя клієнтів, їх реакції на акції, емоції і враження. Це незабутній ефект! А найголовніше - безкоштовний.

3.Приваблюйте трафік на основний сайт.

Завжди намагайтеся дублювати те, що відбувається в ефірі Facebook або на сайті в історію Інстаграм. Так Ви привернете більше уваги.

4.Показуйте відгуки!

Найкраще, що Ви можете зробити безкоштовно для свого бізнесу - це показувати відгуки задоволених клієнтів. Адже це так просто! Просто робити скріншот або попросити поговорити їх на камеру. Безумовно, не кожен захоче зніматися на відео, але пару слів написати може кожен. Поговоріть з ними і публікуйте! Це - неймовірний двигун прогресу!

Читайте також про готовий бізнес CitySites.

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти зараз!