nhXmeK4BkbHSen1srv0dKz1vz5fIEuCE.jpg

Лише до 15 листопада! Акція: до пакету франшизи «Light», лайф-інтенсив - в подарунок!

Франшиза CitySites - це відмінна можливість закріпитися на локальному ринку Інтернет-реклами. Відмінно підійде рекламним агенціям, видавництвам ЗМІ і ентузіастам, яким подобається розвивати і створювати корисні речі в Інтернеті. Спеціально для бажаючих співпрацювати з нами, ми підготували антикризове рішення для покупки нашого бізнесу.

Пакет на покупку франшизи CitySites «Light» включає в себе необхідний мінімум для початку успішної роботи:

·Право роботи під маркою CitySites

·Повне керівництво по веденню бізнесу

·Пакет рекламних матеріалів

·Стартап послуги

·Виготовлення сайту

·Навчальний вебінар

·Виготовлення мобільних додатків - в ПОДАРУНОК!

·Лайф-інтенсив - в ПОДАРУНОК!

Під виготовленням мобільних додатків мається на увазі створення і регулярні оновлення додатків для смартфонів і планшетів на базі iOS і Android.

Лайф-інтенсив - це спеціально розроблена нами система експрес-навчання нового партнера. Протягом двох днів франчайзі в нашому головному офісі спілкується з провідними фахівцями Сіті Сайтс. Кожен із співробітників презентує свою доповідь, розповідаючи про побудову ефективної роботи свого відділу. Все це відбувається в жорстко регламентованих часових рамках. Отримана інформація дозволяє швидко розгорнути аналогічний штат в своєму місті.

Найбільша користь від інтенсиву - це економія Вашого часу. Ви навчаєтесь у стислі терміни, і можете задавати питання. Інтенсив входить в пакет «Light» тільки до 15 листопада, поспішіть!

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти зараз!