mvkzwQllg7lDPOoyUzhjHVFmvPMePgrM.jpg

На даний момент досить багато франчайзерів розвивають ідею продажу своєї франшизи із спокусливою приставкою «під ключ». Давайте розберемося, що мається на увазі під цим, чи є відхилення від нормального бізнесу по франшизі і чи варто за це переплачувати.

Створення та розкрутка особисто своєї ідеї - справа вельми витратна. Причому в витрати йдуть ресурси не тільки матеріальні, а в першу чергу - часові. Адже ніхто краще за Вас не знає, як повинна виглядати реалізація в кінцевому підсумку, і для досягнення ідеального результату потрібно витрачати практично весь свій час. Все може вийти якщо ця ідея одна. А що, якщо хочеться просувати не один проект? Ви втрачаєте потенційні проекти, віддавшись повністю тільки одному.

Ось тут на допомогу і приходять пропозиції, коли для Вас готують ВСЕ і відразу. Давайте розглянемо приклад бізнесу під ключ на прикладі нашої франшизи CitySites. Зокрема, на підставі можливостей пакету «Premium». Стандартні умови, які закладені в усі інші пакети спеціально опущені, з ними можна ознайомитися на сторінці пакети франшиз.

Додаткові переваги франшизи під ключ

  • Розробка індивідуального плану розвитку

З огляду на Ваші побажання, ми самостійно задаємо вектор розвитку проекту. Маючи перед очима певний чек-лист, набагато простіше зрозуміти, які завдання стоять в пріоритеті і що взагалі потрібно зробити для досягнення мети.

  • Персональний вебінар від нашого бізнес-тренера

Найбільш важлива підтримка на старті. Саме тому, тим, хто хоче купити франшизу під ключ важливо усвідомлювати, що його проекту приділяють максимум уваги. Персональний вебінар покликаний швидко навчити заробляти на придбаному бізнесі і як можна швидше вийти в точку доходу.

  • Повноцінне SEO-просування

Ми беремо всю головну біль на себе. Просування 30 комерційних запитів, 45 тис. символів в місяць написаних копіірайтерами оптимізованих текстів, щомісячні звіти і аудити і навіть контекстна реклама - все вже «під капотом» Вашого сайту.

  • Повноцінне SMM

Якісно керовані соціальні мережі стають додатковими джерелами монетизації і трафіку на сайт.

Які недоліки франшизи під ключ?

  • Більш висока вартість

Всі додаткові послуги коштують свою ціну. Коли Ви її дізнаєтеся, просто не забувайте про вартість Вашого часу. І про професіоналізм виконавців.

  • Питання довіри

Якщо Ви довірите більшу частину роботи іншим, навіть за гроші, то потрібно бути готовим що частково думки в деяких питаннях можуть не збігатися.

Давайте підіб'ємо підсумок. Кому підійде франшиза під ключ?

  • Зайнятим людям, які не мають багато вільного часу на управління проектом;
  • Партнерам, які хочуть перестрахуватися від зайвих помилок через недосвідченість;
  • Партнерам, які не бажають вникати в деталі роботи «машини», а хочуть лише займатися розвитком прибутковості.

Ознайомитися зфраншизою під ключ від CitySites.

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти зараз!