wH3nutPhi0m3io8wutGsi_1NXiML-L8V.jpg

Багато аналітиків спортивної сфери та сфери бізнесу впевнені, що успішним бізнесменам притаманні якості чемпіонів. Вони мислять і діють дуже схоже. Така ж подібність спостерігається у бізнесменів, які не можуть добитися великих успіхів і спортсменів, які ніколи не брали призові місця в чемпіонатах і на змаганнях.

Як думають чемпіони та успішні підприємці?

  1. Перш за все, вони ставлять перед собою чітку ціль. Не відволікаються ні на що інше. Вони знають, що повинні перемогти і взяти чергову «вершину». Успішних людей і чемпіонів об'єднує величезна нелюбов до програшу. Багато відомих успішних бізнесменів говорять в своїх інтерв'ю: «Я хочу не виграти. Я просто не хочу програти і роблю для цього все можливе ».
  2. Багато чемпіонів в різних країнах вірять у вищу силу, яка їм допомагає досягти високих результатів. Бізнесмени, які побудували багатомільйонні імперії також не заперечують своєї віри. Вони знають: вища духовна сила існує.
  3. Оточення. Воно дуже важливе. Спілкуючись з невдахами або з тими людьми, які постійно твердять, що всі мрії нічого не варті, спортсмен або бізнесмен віддаляє себе від успіху. Дуже важливе оточення людей, які вірять і підтримують. Хороші відносини і мир в родині також грають далеко не останню роль.
  4. Всі успішні люди мають заразливий ентузіазм. Це одна з найважливіших рис характеру, яка допомагає досягти високого результату.

Принципи роботи успішного підприємця і чемпіона

  1. Емоції. Якщо їх не контролювати, далеко піти не вийде. Що в бізнесі, що в спорті. Звичайно ж, більшість успішних людей відомі своєю буйною вдачею. Вони можуть іноді зірватися і накричати на підлеглих, часом можуть бути не в настрої. Але всі найважливіші рішення вони завжди приймають виважено і спокійно. Всі ризики продумані. Успішні люди не дозволяють емоціям брати верх у відповідальні моменти.
  2. Обставини можуть різко змінитися. Спортсмен може отримати травму. У бізнесі може виникнути криза. Важливо пристосовуватися до нових умов швидко, без паніки. Несподівано з'явилася конкуруюча компанія на ринку з цікавим підходом до своєї справи? Успішний підприємець завжди знайде ще більш несподіваний підхід.

Тренування чемпіона і підготовка до справи успішного бізнесмена мають багато спільного

  1. «Сподівайся на краще, але готуйся до гіршого» – один з принципів успішних людей. При кожній угоді або відкритті нової справи, хороший підприємець передбачить не лише позитивний, а й негативний результат. Він заздалегідь розрахує свої дії, якщо виникнуть можливі проблеми.
  2. Більшість чемпіонів згадує, що задовго до змагання вже представляють свою перемогу. Відомі мільйонери також представляють успіх до початку справи або до здійснення угоди. Успішні люди, як в бізнесі, так і в спорті, впевнені: наші думки матеріальні. Потрібно думати про хороше і вірити в свою перемогу.
  3. Постійна робота. Чемпіон ніколи не припиняє тренування після змагання. Так і успішний підприємець не перестане розвиватися після однієї успішної операції. Закінчився сезон? Потрібно відразу починати готуватися до наступного. Перерви в роботі – це привід для конкурента зайняти певну нішу.

Досягнувши певних успіхів, бізнесмени і чемпіони не забувають допомогти також і тим людям, які цього потребують. Багато знаменитих людей керуються принципом «Якщо Ви не зробили протягом дня добра для тієї людини, яка не може Вам віддячити, то день не можна назвати успішним».

Досягайте успіхів, вірте в себе і беріть приклад лише з кращих!

Читайте также о готовом бизнесе CitySites.

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти зараз!