VwN-AUNdoc_YnTwtjTfsbATMy4IqGeMO.jpg

У листопаді 2016 відбулася знакова подія в розвитку сервісу Viber - були анонсовані паблік-акаунти. Ця нова функція покликана допомогти будь-яким компаніями, брендам або публічним особам вести спілкування з аудиторією, не залишаючи «вайбер». Який на сьогодні неймовірно популярний. Приємно, що на презентацію були запрошені і представники нашої компанії в особі керуючого філіями по Україні Андрія Семенюка і виконавчого директора Євгена Явтушенко.

Q2giVUDNqQH1anxgbyxBr88QboTpQ9Pr.jpg

Андрей Семенюк, керівник філіями по Україні

На відміну від паблік-чатів, новий канал комунікації дозволяє не тільки публікувати контент, але і отримувати повідомлення від користувачів і взаємодіяти з ними в персоніфікованій формі - завдяки чат-ботам та інтеграції з власними автоматизованими системами.

Для малого бізнесу Viber розробляє Паблік-аккаунт менеджер, який дозволить управляти спілкуванням зі своїми клієнтами. Цей інструмент поки недоступний, і пропонується тільки заповнити просту форму для отримання повідомлення, коли додаток стане доступно.

mleB0WVRwWKpwIWF-rnUqkuE71bXvgS7.jpg

Євген Явтушенко, виконавчий директор

В Україні аудиторія Viber становить 16 млн чоловік. За останніми актуальними даними населення країни становить 45,5 млн осіб, тобто виходить, що «вайбером» користується кожен третій!

Компанія CitySites стежить за трендами і звичайно ж вже створила свій паблік-аккаунт в Viber. Підпишіться на нього прямо зараз:

viber.com/citysites

Або зайдіть в меню паблік-акаунтів:

І пропишіть в пошуку «CitySites».

Обіцяємо радувати Вас лише цікавим контентом!

До слова: аналогічний публічний канал ми вже давно ведемо в Telegram.

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти прямо зараз!