GsSvqUZGvfpUgZfUF4pdcjnswFdfUI--.jpg

Кожен керівник повинен пам'ятати, що співробітник, який добре відпочив - це ефективний співробітник. Перша половина осені - найкращий час для небанальних корпоративних заходів. На вулиці в цей час ще досить тепло і є всі умови для активного відпочинку. Щоб ви не ламали голову над тим, куди піти з колективом, ми зібрали для вас кілька ідей для тімбілдингу восени.

1. По класиці

Поки погода дозволяє, можна всім колективом вибратися на пікнік або орендувати на вихідні базу відпочинку. Шашлики, пісні біля багаття, прогулянки по осінньому лісі - відмінний варіант спільного відпочинку після трудових буднів. Для організатора заходу важливо подбати про цікаве дозвілля, щоб тімбілдинг не перетворився на банальні посиденьки.

2. Велопрогулянка

Відмінною альтернативою шашлику стане велопрогулянка. Здоровий спосіб життя набирає все більшої популярності. Багато людей захоплюються професійними видами спорту, з'являється багато можливостей для саморозвитку. Неспішна велопрогулянка по осінньому лісі або мальовничих околицях припаде до душі, як любителям активного відпочинку, так і домосідам. Тим більше, що її цілком можна поєднати з першим або третім пунктом списку.

3. Екскурсія цікавими місцями

Майже в кожному місті чи його околицях є багато цікавих історичних і мальовничих місць. А можливо, в сусідньому містечку є парки або старовинні замки. Не полінуйтеся пошукати потрібну інформацію в інтернеті або скористайтеся послугами туристичної фірми - організатора таких поїздок. Це дуже зручний варіант відпочинку для невеликих колективів - пізнавальна екскурсія і приємна атмосфера допоможуть згуртувати співробітників.

4. Фотосесія

Поєднати класичні варіанти відпочинку можна з фотосесією. Або вибрати її як самостійний варіант тімбілдинга. Прекрасний привід зробити незабутні фотографії колективу в невимушеній обстановці, на природі. А якщо ви працюєте на сайті міста, то послуги фотографа (як і багато інших послуг різних івент-агентств) можна замовити в обмін на розміщення реклами на вашому сайті.

5. Міський квест

Сьогодні це дуже популярний вид розваг. Квести бувають пішохідними або автомобільними. Учасники діляться на декілька команд і шукають в місті зашифровані спеціальним чином підказки (це можуть бути предмети, написи, якісь логічні задачі). Перемагає та команда, яка знайде найбільше відповідей швидше за всіх. Відразу відзначимо, що організувати такий захід - непросто. Потрібно дуже добре опрацювати маршрут і поламати голову над підказками і головоломками. Зараз існує дуже багато різних івент-агентств, які спеціалізуються на організації міських квестів.

6. Спортивні змагання

Останнім часом на початку і посеред осені стало дуже популярним проводити різні спортивні заходи: змагання, марафони, велодні. Це може стати хорошою можливістю випробувати свої сили і поборотися за перемогу. У будь-якому випадку, адреналін, прагнення до перемоги і командний дух об'єднують колектив. А ще, це відмінний привід під час участі продемонструвати фірмові футболки і прапор з логотипом компанії! Ваш корпоративний інстаграм вибухне від лайків.

7. Змагання з пейнтболу, страйкболу, лазертагу

Якщо пейнтбол вже, напевно, багато хто випробував, то можна спробувати його більш сучасні і високотехнологічні варіації. Наприклад, лазертаг - по суті той же пейнтбол, тільки цілі уражаються лазерними пострілами з бластера. Ця гра безпечніша, ніж пейнтбол і для неї не потрібен спеціальний одяг.

Більш суворий вид розваги - страйкбол. Він максимально наближений до реального бою, і учасники використовують копії зброї. Суть гри - в командному виконанні будь-якого завдання в певних умовах.

8. Різні майстер-класи

Якщо погода вже зовсім осіння і вибратися "на шашлики" не дозволяє, то для колег можна організувати майстер-клас. Зараз їх існує величезна безліч - від кулінарних (для дівчат), до майстер-класів по DJ-мистецтва (для чоловіків). Навчитися верховій їзді, миловарінню, живопису або танців, думаємо, не відмовляться більшість. Тим більше, що в повсякденному житті ми рідко замислюємося про це.

Відмінна ідея - курси графіті або живопису: по-перше, вони розвивають креативне мислення, по-друге, разом з колегами можна створити корпоративний шедевр, який буде радувати вас взимку.

9. Екстремальні розваги на природі

Ми впевнені, що колеги, які засиділися в офісі з радістю захочуть розім'ятися на активних змаганнях. Мотузкові парки для дорослих, аналоги "Останнього героя" або, наприклад, змагання з картингу не залишать нікого байдужим. Тим більше, що буде можливість повеселитися на свіжому повітрі і провести останні теплі деньки.

10. Соціально-корисний тімбілдинг

Має на меті допомогу суспільству: прибирання території або участь у волонтерському проекті. "Який же це відпочинок", - здивуєтеся ви. Але не поспішайте з висновками: по-перше, спільна праця - теж прекрасна можливість подружитися з колегами, а по-друге, для співробітників багатьох сфер (наприклад, того ж міського сайту CitySites) - це відмінний привід для піару. Можна створити цілу кампанію під гаслом "Зробимо наше місто чистішим", залучити до неї навіть ваших потенційних клієнтів і разом зробити суспільно корисну справу.

Який би формат для свого заходу ви не вибрали, ми впевнені, що він обов'язково подарує вам гарний настрій і допоможе згуртувати колектив. Головне, підійти до його організації з усією відповідальністю. Сподіваємося, що наша добірка допоможе вам в цьому!

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти прямо зараз!