McphXN_CvBF-n3mcz4Z8m3pdO0IV0If_.jpg

Всім привіт!

Не так давно ми говорили про одну з головних проблем менеджерів - не розуміння того, кому і як продавати свої послуги. Друга проблема кожного менеджера, де брати мотивацію?

І начебто все знаю, але дзвонити не хочу, не можу, немає настрою і так далі.

Щовечора і щоранку, я задаю собі всього одне питання: Навіщо?

Відповівши на нього перший раз в 24 роки, я сказала, що більше не можу їздити як оселедець в банці в маршрутках, зі спального району міста в центр і хочу машину. У той же час я отримала закордонний паспорт і поїхала на 2 тижні в тур по Європі.

У 25 років живучи на орендованій квартирі тривалий час, я вирішила, що пора мати свій куточок, а в 26 мені знову потрібна машина, так як першу продала. Проживши в комуні рівно 1 рік і 3 місяці, я не переставала мріяти про самостійну квартирі. У 27 я взяла комерційну нерухомість в новобудові, по ціні інвестора, але випробуванням мого терпіння виявилися комунальні служби з їх договорами, ремонт і купа боргів. Спасибі всім друзям, за підтримку в той нелегкий для мене час.

Сьогодні мені 29 років, я переїхала в центр, живу поруч з офісом. Є мета купити автомобіль більш свіжих років. Поїхати в Лондон, на навчання до Ентоні Роббінс, написати серію книг і багато іншого. Але без підтримки рідних мені людей, це було б неможливо здійснити, і я щиро вдячна своїй родині за віру в мене. Робочий ранок успішного менеджера, починається з вечора вчорашнього дня.

До чого я все це вам розповіла? Те до чого я прагнула і яких бажань все ж домоглася, яких цілей я досягла, все це не далося мені легко і на моєму шляху було безліч перепон і потрясінь. Природно, для цього мені потрібна була мотивація і кращою мотивацією було чітке бачення того, що саме я хочу. Ви не знаєте як себе мотивувати? Сформуйте у себе в голові чітке бачення того, чого ви хочете і найголовніше - для чого вам це потрібно. Не лінуйтеся, зробіть це якісно, виберіть дійсно важливу ціль і думайте про неї. Тоді вам буде легко вставати вранці, тоді питання мотивації відпаде само собою, тоді ви будете засипати з приємною думкою про те, що після сьогоднішнього дня ви стали на крок ближче до своєї мети.

Засинай з мрією, прокидайся з ціллю (с)

Завдання для тих, хто хоче зайнятися пошуком мети і самомотивацією прямо зараз:

1.Написати список з 100 цілей на найближчий рік, приклад:

- купити холодильник

- прокидатися на світанку

- викинути непотріб

- поїхати на море

2.Створити щоденник успіху на 30 днів

приклад:

Сьогодні я молодець бо, прокинувся (лась) раніше на 1 годину і встигла приготувати смачний сніданок, зробила на 10 дзвінків більше, ніж зазвичай, призначила зустріч і так далі.

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти прямо зараз!

Бажаю крутих результатів! CitySites вірить в тебе, ти все можеш!