8kho2sBeezeJtp0ILgxBsRlqezW1VDKF.jpg

Шановні читачі, в нашому полку прибуло! CitySites Blog продовжує свій розвиток на просторах інтернету, надаючи своїм постам все нові і приємні живі обличчя.

З сьогоднішнього дня у нас в редакції з'явився ще один автор - Ксенія Альохіна support-manager компанії CitySites, просимо любити і жалувати. Далі слова вітання, які адресовані читачам блогу.

Ласкаво просимо! Мене звати Ксенія Альохіна, я являюсь support-manager'ом компанії CitySites і куратором частини наших партнерів-франчайзі. Працюю у відділі розвитку компанії CitySites півтора року, в продажах - більше 6 років. Більше про свою біографію напишу як-небудь потім, зараз про роботу.

Support-manager - він же куратор франшиз - це наставник і помічник у становленні та веденні бізнесу для наших партнерів. Це сполучна ланка між чинним партнером-франчайзі і всією командою CitySites. Всі питання, що виникають франчайзі задають саме закріпленому за ними куратору, а куратор вже взаємодіє з іншими відділами компанії для вирішення того чи іншого питання.

Крім цього support-відділ працює над розробкою внутрішнього продукту, який надає компанія. У нього входять вебінари, корпоративна література, оптимізація та покращення діючих процесів і розробка і впровадження нових і багато-багато іншого.

Щодня support-manager стикається з величезною кількістю різних труднощів, радощів і питань, які виникають у наших партнерів.

Кожен день через нас проходить маса інформації. Ми вже цілі джерела. А як відомо, хто володіє інформацією - той володіє світом. Самостійно правити світом нам не дуже хочеться, тому я буду ділитися з Вами цією самою інформацією. У моїх планах розповісти Вам про життя компанії зсередини, наскільки це буде можливо, і про те, як наші партнери беруть участь у житті свого міста.

Відразу обмовлюся, я не вчилася на журналіста або філолога, тому мій матеріал швидше за все буде далекий від стандартів журналістики, але, сподіваюся, це не позначиться на його корисності. Не судіть суворо :)

Ще раз - welcome!

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти прямо зараз!