d3yUNz8w6epVuhrfw__APr7Hh_X5bgfU.jpg

Більшість людей страждає прокрастинацією в тому чи іншому вигляді. Ви можете бути першокласним працівником який виконує свої обов'язки на тверду п'ятірку, але прийшовши додому, виявите там гору посуду, яку ви обіцяєте собі помити завтра протягом вже другого тижня.

І якщо з посудом можна впоратися тільки за допомогою води і губки. То на роботі, з самоорганізацією можуть допомогти спеціальні додатки, про які ми сьогодні і поговоримо:

1. DarkRoom

Не можете сісти за написання статті? Вас постійно щось відволікає? Ці питання можна легко вирішити за допомогою безкоштовної програми DarkRoom, що працює під OC Windows, після завантаження та установки програма дозволяє захиститися від будь-якої активності, що відволікає. Сідайте і пишіть, тепер вам ніщо не може перешкодити.

2. GoFuckingWork

Цей додаток для GoogleChrome ставить заглушку на ресурси додані в список. При спробі зайти на сайт зі списку, додаток в грубій формі пропонує повернутися до роботи :)

3. LeechBlock

Аналогічний безкоштовний додаток для Mоzilla Firefox на цей раз без лайки. Тут все дуже просто, вибираєте сайти, які хочете заблокувати і встановлюєте таймер, після закінчення відведеного терміну ви знову отримаєте до них доступ.

4.Unroll.Me

Ваша поштова скринька постійно тріщить від пошти, що надходить? Заважаючи вам зосередитися? Тоді скористайтеся додатком, який працює в будь-якому браузері. Після введення своєї Email адреси, програма визначить звідки вам приходить найбільше листів, після чого ви можете структурувати розсилки або відмовитись від них в 2 кліка.

Порада від CitySites

У кожного є такі справи, якими він не хотів би займатися. Але зробити їх потрібно, тому що в протилежному випадку відкладене на потім обернеться проблемами. Щоб цього уникнути, можна використовувати додатки, але ми радимо зібратися і навчитися себе мотивувати. Змагаються з самим собою, поставте завдання і зробіть його краще, ніж ви можете. Почніть з простих завдань наприклад прокидатися рано щоранку, поступово це увійде в звичку і ви зможете бути бадьорим навіть у вихідні. Ускладнюйте завдання і з часом, навіть найбільш рутинні справи стануть для вас простими. І ви в повній мірі зможете розвиватися як особистість і професіонал своєї справи.

Читайте також про готовий бізнес CitySites.

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти прямо зараз!