cE5cReJBy07UHcR1TPdra-uSxeEev4rg.jpg

Доброго дня любі друзі!

Ми завжди намагалися робити матеріал в нашому блозі цікавим і корисним, а тепер додамо ще й прозорості :)

Отже, інтерв'ю з Тетяною Прус від CitySites

Сьогодні ми познайомимо вас з людиною, якf працює в компанії вже 7 років і займає посаду керівника відділу продажів в Одеській філії. Вона поділиться досвідом успішних продажів, побудовою роботи відділу і про свою авторську методику, засновану на 10 річному досвіді.

Вітання!

Мене звати Прус Тетяна, я керівник відділу продажів, сайту міста Одеса. Опинилась я в компанії рівно 7 років тому у віці 22 років абсолютно випадково. На той час у мене була робота, але вона не приносила нічого хорошого, навіть зарплати, йшов третій місяць боргу фірми перед співробітниками, і я прийняла рішення звільнятися, а як казав учитель Угвей з мультфільму Панда Кунг-Фу: «Випадковості не випадкові».

Трохи історії, як все починалося:

У 2009 році, багато хто з нас пам'ятає, в країні панував хаос і плутанина. Це був розпал закриття бізнесу і масових звільнень. Люди трималися за свої робочі місця навіть без зарплат. В один з останніх своїх робочих днів, мені зателефонувала дівчина на ім'я Нінель (керівник сайту), яка набирає штат співробітників.

Вже з перших секунд мені стало цікаво дізнатися докладніше, але це виявилося не просто, оскільки потік інформації лився НЕ рікою, а водоспадом і з усієї розмови, я змогла вловити два факти:

Це нова компанія, яка займається продажами в інтернеті і те, що я підходжу на цю посаду, завтра чекають в офісі. До сих пір не знаю, як вона знайшла моє резюме 2х річної давності, і я погодилася на співбесіду.

В першу чергу компанія мене заінтригувала відкриттям філії в Одесі в пік кризи, з мінімальними цінами на рекламу, і високою процентною ставкою комісійних. Після співбесіди я відразу приступила до своїх обов'язків менеджера, тобто дзвонити по базі клієнтів і говорити про вигоду реклами в інтернеті. Продзвонивши також своїх хлопців з минулої роботи, які були зацікавлені в рекламі, я тут же призначила зустрічі і зробила кілька договорів.

Як виявилося пізніше, через декілька днів, мені сказали, що сайт в тестовому режимі, і всім співробітникам ще треба тиждень проходити навчання, перш ніж починати роботу.

Це якось було незвично для мене, як для людини з досвідом роботи трохи більше трьох років, в продажах саме реклами, ТВ, радіо, зовнішня реклама, друкований довідник підприємств, все це я вже проходила, але погодилася дізнатися щось нове і продовжити працювати разом з усіма.

Скажу по секрету, я була дуже ледачим менеджером, і мені здалося не серйозним їздити по всьому місту, збирати по 100-200грн з клієнтів щомісяця, і не потрібно бути математиком, щоб порахувати, скільки роботи треба виконати, щоб вийшла хоч більш-менш хороша зарплата.

Тому із загального прайс-листа, я подумки видалила пакет «мінімальний» за 50! грн в місяць. Я, коли дізналася, що в головному офісі взагалі по 30грн платять, на мене напав приступ сміху і шоку в одному флаконі. Все пізнається в порівнянні, і тут був не виняток. У нашому місті, на той час, наприклад, ціни на радіо були від 450 у.о., ТВ 750 у.о., борди від 100 у.о., та що там казати, візитки були дорожче, ніж наша реклама в інтернеті, з купою можливостей розміщення інформації.

Загалом, я побачила перспективи заробітку і пропонувала тільки річні пакети. Звичайно, кількість відмов була великою, але воно того варте! Трохи пізніше я докладніше зупинюся на темі роботи з відмовами, як це було у мене, яких помилок припускалася, можливо, ти впізнаєш в них себе. Сподіваюся, мій досвід буде корисним не тільки новачкам, а й досвідченим менеджерам.

Кожен з нас прийшов сюди заробляти, реалізовувати свої мрії, мати можливість подорожувати, розвиватися. Спеціально для вас я відкрию "кухню" CitySites і розповім максимум, про те як проходить робочий процес. Найближчим часом в ас чекають наступні публікації:

"З чого все починалося?"

"Провали, розчарування і досягнення всіх поставлених цілей: історія особистого успіху!"

"З чого починається ранок?"

"Чи потрібно готуватися до дзвінків і як бути найбільш продуктивним?"

"Як успішно продавати рекламу на сайті, з відвідуваністю 16 осіб на добу?"

"Як використовувати ефективну систему продажів вже сьогодні? Авторська методика з 10 років практики. "

"Як навчитися заробляти великі гроші, не втрачаючи віри та ентузіазму?"

Щоб нічого не пропустити підписуйтесь:

Вконтакте

Facebook

Спасибі і до нових зустрічей!

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти прямо зараз!