BXov-YDw6zUTQMoKKXw6j6ZanGdTmfsH.jpg

Як зосередитися на роботі? Поради від CitySites:

1. Контролюйте споживання кофеїну

Науково доведено, що кофеїн в невеликих кількостях допомагає сконцентруватися і підбадьоритися. Філіжанка ароматної кави здатна привести до тями на початку робочого дня і зарядити енергією для виконання поставлених завдань. Але тут, як і в усьому, варто знати міру. Надмірне вживання призведе до надмірного збудження і втрати концентрації.

2. Мінімізуйте завдання

Багатозадачність є гарною якістю в очах будь-якого роботодавця, але на ділі з нею можуть впоратися небагато. Хапаючись за все відразу - ви в основному розпорошуєте свою увагу, що відбирає багато енергії і не дозволяє зробити роботу добре. А яка користь від мультизадачності, якщо робота в підсумку виходить неякісною?

3. Плануйте робочий день

Щоб не розпорошувати свою увагу при обробці великої кількості завдань - використовуйте плани і списки. Планування робочого дня дозволить приділити справам максимум вашої уваги без втрати якості. Правильно структурований робочий день - дозволить не тільки розставити пріоритети, а й нагадає про те, про що ви могли б забути. Завжди починайте з найважчих завдань і рухайтеся до більш простих, адже в кінці дня когнітивні здібності знижуються.

4. Робіть перерви

Робіть короткі перерви по 5-10 хвилин після виконання кожного завдання. Це допоможе очистити думки і підготуватися до виконання наступної цілі. Не використовуйте цей час для того, щоб перевірити соц.мережі. Зробіть невелику розминку і дайте очам відпочити, за цей час ви зможете оцінити обсяг роботи і налаштуватися на правильну хвилю.

5. Зробіть це зараз

Читаючи цю статтю в робочий час, ви вже відтягуєте виконання якогось завдання. Не варто чекати настання дедлайну, щоб взятися за роботу.

Зосередьтеся на роботі - і зробіть це прямо зараз! :)

Читайте также о том, как купить готовый бизнес CitySites и стать СМИ номер 1 в своем городе!

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти зараз!