_P7LD10DUwTnMobTLX5y0LQAuLs9uVku.jpg

Чотири дні. Близько 17 годин спілкування. Саме стільки знадобилося часу для виступу всіх доповідачів, які розповідали про переваги оновленого продукту і тонкощі роботи з сайтом міста. Це перший онлайн-вебінар такого масштабного рівня, організований CitySites для всіх наших партнерів. І можна впевнено сказати, що пройшов він на ура: поговорили і про нову версію сайту, і про стратегію розвитку для новачків, і про те, як збільшувати прибутковість сайту коли продавати рекламу вже нікуди. Всього було прочитано близько 20 доповідей.

В якості спікерів виступив практично весь ТОП-менеджмент CitySites: керуючий філіями по Україні, директор з розвитку, керівник дизайнерського відділу, провідний фінансист компанії, керівник відділу розробки, керівник відділу продажів, керівник Support-відділу, керівник SEO-відділу. Крім них поділилися досвідом деякі наші франчайзі, дали корисні поради кращі співробітники support-відділу.

Заключний день конференції був повністю присвячений онлайн-спілкуванню всього величезного колективу CitySites. Всі бажаючі партнери могли висловитися з приводу своїх ідей і зауважень, були порушені найрізноманітніші теми. Такі зустрічі, хоч і в режимі онлайн, однозначно стимулюють нас всіх працювати краще, а обмін досвідом дозволяє працювати ще ефективніше.

Захід вийшов дійсно масштабним і дуже інформативним. Всі бажаючі мали можливість поспілкуватися зі спікером після доповіді. Проблемою виявився максимально зручний вибір часу проведення конференції, через відмінності в часових поясах. Але тим не менше, близько 90% наших партнерів взяли участь, що дуже нас порадувало.

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти зараз!