Fhpi6UGZB0iK3SemkT5OUGdUsOwV3klP.jpg

Окей помічник

Що об'єднує чат ботів, голосових помічників Siri і Ok Google і тонни неструктурованої інформації в Інтернеті, правильно, складність відповісти на специфічний особистий запит людини. Всі вони видають перший-ліпший результат, часто шаблонний і «плоский». Який не точно відповідає на питання, що цікавить. Після першого запиту слідує другий, за ним третій. Людина читає кілька статей, щоб знайти правильні відповіді.

Ми подумали і розробили інформаційний розділ, який буде чітко відповідати на запит. Стане вичерпним і корисним. На міських сайтах з'явився «помічник». Ми проаналізували запити жителів з різних міст і побачили, що багатьом цікаво перед початком навчального року «Які медичні довідки потрібні школярам?». Незалежно від сезону жителів цікавить: «Як отримати житлову субсидію?», «Що потрібно знати про вакцинацію?». Влітку були актуальні теми боротьби зі спекою, першої допомоги при укусах комах. Вирішено було зібрати детальну інформацію по кожному питанню і підготувати детальний огляд.

Наша місія

Ми хочемо бути корисними, допомагати шукати відповіді на важливі питання і економити час людей. Віримо – створювати дійсно корисний контент можна і потрібно. Бачимо себе в майбутньому «прикладним помічником», поради якого перевіряють експерти і ручаються за їх актуальність і практичність.

Рубрика «помічник» на момент написання статті є на міському сайті:

1.Києва;

2.Харкова;

3.Львова;

4.Дніпра;

5.Мелітополя;

6.Білої Церкви;

7.Донецька;

8.Луганська;

9.Маріуполя;

10.Миколаєва;

11.Кривого Рогу;

12.Запоріжжя;

13.Одеси;

14.Сімферополя;

15.Набережних Човнів;

16.Ростова-на-Дону;

17.Бішкека.

Підключити розділ може кожен міський портал за бажанням. Ми прагнемо найближчим часом зробити «помічник» найкращим каталогом корисного контенту.

Про що пишемо

У рубриці ми публікуємо огляди на соціальні теми, які хвилюють жителів міст і областей. Теми вибираємо виходячи із запитів людей в пошукових системах, соціальних мережах і форумах. Найактивніші городяни надсилають листи з темами майбутніх публікацій на електронну пошту. Інформацію готуємо по мірі виникнення «проблем», але прагнемо зробити рубрику регулярною. Будемо оновлювати вже написані матеріали і додавати нові, стежити за трендами і приділяти увагу «гострим» питанням.

В топі найбільш обговорюваних тем: медицина, освіта, безпека та оформлення різних документів. Хоча є і загальні питання, які допомагають організувати дозвілля жителів. Щороку в країнах відбувається стільки нововведень, що встежити за всіма складно. Наше завдання відстежувати всі зміни і робити інформацію про них доступною всім. Наше головне кредо – менше води, більше практичної користі.

Чому нам можна вірити?

У пошуку потрібної інформації за різними джерелами є момент «правдивості». Кожен зустрічався з такими ситуаціями. На одному сайті написано одне, у Вікіпедії – інше. У реальному житті з'ясовується, що взагалі третє. Це проблеми відкритої, ніким не перевіреної інформації. Ми перевіряємо джерела, розпитуємо знавців, намагаємося глибоко зануритися в ситуацію і дати на неї повну відповідь. Щоб люди були «підкованими» і знали всі нюанси. Часто приходячи в державну службу з'ясовується, що якогось «папірця» не вистачає. Знову потрібно йти в інший кабінет, чекати і повертатися в свою чергу.

Є момент «часу». Школяр, який успішно здав ЗНО або ЄДІ повинен знати, до якого числа і коли він може подавати документи до ВНЗ. Погодьтеся, важливо вчасно знайти відповідь на питання: «До якого числа потрібно підготувати і здати папери?», Адже від цього залежить, вступить людина до вищого навчального закладу чи ні. Схожа ситуація і з актуальністю інформації. Зміна однієї з процедур процесу може спричинити за собою зміни в документах та вартості. Якщо не оновлювати статті, то люди, прочитавши застарілу інформацію, втратять час. Начебто дрібниця, а наскільки простіше, коли вона врахована. Наше життя складається з таких дрібниць. Ми зробимо все, щоб для вас вони були приємними і не викликали зайвих проблем.

Приєднуйтесь, редакції міських сайтів чекають від вас запитів на підготовку матеріалу, який буде корисний вам і друзям. Повідомляйте нам новини через форму на сайті, електронну пошту або соціальні мережі того міського сайту, читачем якого ви є.

Читайте також про франшизу CitySites.

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти зараз!