F8kGwonjEjIqyqgQ2wPB6g8o6P0FwtJz.jpg

Привітати колегу з 8 Березня – справа непроста. Потрібно вибрати цікавий подарунок, який сподобається і не стане причиною конфузу чи неприязні. Ми відібрали незвичайні подарунки, що підійдуть співробітницям різних посад і вікових груп.

1. Креативні горнятка

Серія чашок під назвою «Сьо ти від мене хоцесь?» Виконана в химерному дизайні з зображенням кішки. Смішний напис з милим звірятком підніме настрій навіть найсуворішої начальниці. У продажу є чашки для різних професій, а також спеціальна коробка у вигляді котика для упаковки горнятка. Доповненням до подарунка може стати набір шоколадок з побажаннями.

2. Мотиваційний скретч-постер

Якщо в офісі жіночий колектив молодий, як подарунок доречний скретч-постер «100 справ справжньої дівчинки». Цей надихаючий плакат з сотнею захоплюючих завдань прикрасить стіну кімнати і кожен день буде мотивувати на нові досягнення. У комплект входить: скретч-постер, дизайнерський тубус, інструкція, набір стікерів.

3. Набори з конфітюр

8 Березня – прекрасний привід порадувати співробітниць чимось смачним і солодким. Вишукані конфітюри (джеми) якраз підійдуть для такого випадку. Гастро майстерня «Confiture» пропонує святкові набори смакоти з яскравим оформленням.

Готують конфітюри з якісних натуральних продуктів, без додавання барвників і замінників, – полуниця, малина, вишня, банан, лимон, апельсин, кумкват, імбир, лаванда, пелюстки троянд, соснові шишки, перець чилі, м'ята та ін.

4. Ультратонке зарядне

В якості корисного корпоративного подарунка, що незамінний в офісного життя, послужить портативна зарядка «Power Slim». Вона має форму і розмір банківської карти, легко поміщається в кишеню або дамську сумочку. Обладнана універсальним кабелем для зарядки iPhone-Android.

Додаткова послуга від продавця – нанести на девайс логотип компанії або іншу картинку. Зарядка стане невід'ємною частиною корпоративної символіки.

5. Fish Massage (Фіш-масаж)

Екзотичний і недорогий варіант привітання – це подарунковий сертифікат на релаксуючий масаж ніг, який роблять маленькі рибки в спеціальних акваріумах. У рибок виду гарра руфа немає зубів, вони виділяють ферменти, які сприяють регенерації і поліпшення еластичності шкіри. Безпечний і комфортний масаж залишить незабутні враження.

6. Щоденники Upgrade

Серія надихаючих щоденників від компанії «Upgrade» включає:

  • недатований щоденник «365 Happy Day» – в ньому зібрані цікаві завдання на кожен день року, сторінки для записів, мотиваційні фрази, питання, списки, гарні ілюстрації;
  • щоденник «My Self Journal» – включає 75 списків, завдань і фраз для саморозвитку;
  • щоденник подяки «Thank You Diary» – 250 ілюстрованих сторінок з корисними техніками, питаннями, фразами, антистресовими розмальовками, листівками «спасибі».

7. Майстер-клас гри на саксофоні

Якщо є колеги з музичною освітою або просто ті, хто любить музику, їм припаде до душі подарунковий сертифікат на майстер-клас гри на саксофоні. Навчання проходить в музичній школі «Nota Bene» і не вимагають спеціальної підготовки.

Урок триває 60 хвилин. Досвідчений викладач пояснить основи і базові прийоми, як грати соло на саксофоні. Учениця зможе самостійно виконати мелодії джазу і відчути експресію і динамізм, що дарує звучання цього інструменту.

8. Святкові капкейки

Мініатюрні тортики і кекси від кондитерської «Cupcake studio» – це арт-випічка, здатна порушити непередавані емоції не тільки завдяки своїм смаковим якостям, а й креативному оформленні виробів. Кондитерська пропонує святкові набори солодощів, які закрутять голову будь-якій жінці. Це твори мистецтва у світі солодкої кулінарії.

9. Довгосвіжі троянди Florich

Подарувати свіжі квіти на 8 Березня – традиція. Подарувати натуральні троянди, що простоять мінімум 6 місяців, – це диво. Такий сюрприз можна зробити колегам, замовивши троянди Florich, виготовлені за спеціальною технологією. Ці квіти не потребують води і освітлення, екологічно чисті. Зберігають природний вигляд і властивості до 5 років при дотриманні умов вологості і температури. У наявності 8 відтінків бутонів.

10. Майстер-клас стрільби з лука

Якщо в офісі працюють любительки активного відпочинку, то вони оцінять подарунковий сертифікат на майстер-клас стрільби з спортивного лука на території стрілецького комплексу «Сапсан». Новачок без проблем зможе освоїти базові елементи стрільби з допомогою досвідченого інструктора.

Урок триває 30 хвилин. Немає обмежень на кількість пострілів. Вся необхідна екіпіровка надається на місці.

11. Флораріум

Гідною заміною букета квітів виступає флораріум – композиція з рослин в скляних вазах. Співробітниця буде в захваті від міні-саду на її робочому столі. Щоб рослини у флораріумі жили тривалий час, в ньому потрібно підтримувати певну температуру і вологість.

12. Сеанс флоатинга

Подарунковий сертифікат на сеанс флоатинга – приємний подарунок для цінительок СПА-процедур. Йдеться про розслабляюче купання в басейні з високою концентрацією солі, збагаченої корисними мінералами. Тривалість сеансу становить 60 хвилин. Під час терапії виникає відчуття невагомості, так як тіло утримується на поверхні води. Відбувається глибоке м'язове і психоемоційне розслаблення людини.

Вибирайте подарунки і відзначайте свято весни всім колективом. Бажаємо приємних вихідних!

Читайте також про готовий бізнес CitySites.

Приєднуйся до прибуткової франшизі і почни заробляти зараз!